algo de nubes
  • Màx: 13.9°
  • Mín: 7.77°
14°

Francina Armengol s'apuja el sou i cobrarà 73.311 euros anuals

Els pressuposts de les Illes Balears preveuen que la Presidenta del Govern, Francina Armengol, vegi augmentat el seu sou en un 2,5% respecte a l'any passat.

Francina Armengol percebrà un salari enguany de 73.311 euros anuals.
De la seva banda, el president de la Generalitat valenciana augmentarà el seu sou un 4% respecte de l'any passat, de manera que Ximo Puig, tendrà un sou en 2023 de 77.842,56 euros.

Pel que fa a la Generalitat de Catalunya, encara no s'han aprovat els pressuposts, però Pere Aragonès rebrà, com a mínim un salari anual de 130.250,60 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per xelor, fa dervers d'un any
A "donat una pufada ventolín".-
Tú de ninguna manera puedes intervenir en este foro ni en ninguno. Cualquier primate, incluso con muchos años sobre sus cuadernas, sabe escribir mil veces mejor que tú.
Te lo digo muy claramente: soy incapaz de comprender lo que dices, pues a mi se me antoja chino o birmano.
Además te estas haciendo un lio poniendo en mi pluma cosas que no he escrito. Tampoco sabes interpretar las palabras que van entrecomilladas.
O sea nada de nada.
Un desastre. Toma el camino de las aulas y quizá, dentro de 10 años ya estarás preparadito.
Quizá.
Valoració:-2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@Bzzzzzzzz

Qué poca gracia, chico.
Valoració:-2menosmas
Per Bzzzzzzzz, fa dervers d'un any
Nins, feis bondat, que vendrà en xelor=rolex i vos donarà corda. Això si no treu a pasturar en moloc=colom, o n' ergo=ogre, o tres-cents noms més si fes falta. Ha dit que si aconsegueix no fer-se la picha un lio amb tants pseudònims, vos durà a fer una volta per l' infern amb el Biscouter. De gratis.
Valoració:-2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Perdón??.
El cabezón se lleva 130.000 eurazos al año?.
Y nadie comenta nada?.
Madre mía, qué apresebrados estáis.
Valoració:-2menosmas
Per xelor, fa dervers d'un any
Es des Casio, una altra vegada fent es borinot.
Valoració:-3menosmas
Per donat una pufada ventolin, fa dervers d'un any
dónat una pufada ventolin, perque nose si t'has quedat sense ale o sense paraules... u dic perque despues de dir que no discutiries, has tornat a intentar ho, pero despues m'he quedat amb sa sensacio, de que no has dit res (com una persona que senyala alguna cosa sense sebre el que ni perque), nose, perque xerres de educacio, cuant has tractat amb una superioritat moral y falta de humiltat a una persona que com a argument per descalificar a les persones es: que son monolingues, que son forasters (a nes cuals asocies automaticament un comportament de menyspreu), i que empres expresions com: gonella i fatxa. Pero segon voste, (a qui lo unic que li he dit es que i torniu a revisar que: "PANXACONTENTS com aquesta senyora, o com lo que des des lo que des des meu punt de vista tambe es voste mateix") pero me disculp amb voster si l'he ofes (cosa que dubt que hagi fet voste mai, ni sumant els articles que ha comentat aqui i els de l ultima hora junts), pero be, al marge de la suposada i poc argumentada falta de educacio que feia referencia voste, i a la suposada falta de seny a la que tambe feia referencia sense argumentar perque (no li dic que les persones que escriuen en aquest diari no siguin mes sensats i educats que jo, pero no tenc una unitat de mesura per compararmos al respecte i no tenc cap pretenció de guanyar una competicio d'aquesta naturalesa), en cualsevol cas i en definitiva, ha estat una mostra de intolerancia i prejudicis sense argument ni educacio ja que voste en feia elusio.
Valoració:3menosmas
Per Ventolín, fa dervers d'un any
Qui no discutirà res en tu seré jo.
Presumptament és lo que cerques. En aquest digital són més sensats i educats que tu. A U. HORA, editat en castellà fa més de cent anys, ahon també coment, heu fa en catalá tot es qui vol. I no passa res. Qüestió de demble i educació. Que no tens tu.
Molts d'anys.
Valoració:-4menosmas
Per A: No seria normal... no, no ho es, fa dervers d'un any
en primer lloc a no seria normal: en primer lloc, vull senyalar lo patetic que es dir que no discutiras amb una persona, per fer ho tot seguit, lo unic que me pareix mes patetic que aixo, es dir que no discutiras perque es un maleducat que insulta (cuant en es teu comentari tu mateix ho has fet "valori més als forasters monolingues", o "gonelles no dic res, perque tots son fatxes perduts"), en fi... tas descalificat a tu mateix amb un seguit de prejudicis i expresions despectives o amb connotacions molt despectives i molt condescendents, tot aixo u dic sense ficarme amb lo que me pareix una total ausencia de contacte amb sa realidat que me pareix dir: que guanyar 73.311 euros, perque fa "molta feina", perque entonces, li hauriem de pagar aixo a una camarera de hotel (queli) o a un camarer, a un picapedrer, a un enfermera o auxiliar de enfermeria, etc. lo que pot ser que vulguis dir, es que te va be que hi hagi gent que li costa arribar a final de mes, mentres PANXACONTENTS com aquesta senyora, o com lo que des des lo que des des meu punt de vista tambe es voste mateix, que se considera amb sa superioridad moral que li dona xerrar des de un pulpit de fidels per criticar a les persones per el seu origen i criticarlos amb prejuicis i idees preconcebudes... en fi... demanali a una persona "normal" i amb normal, me referesc a persones (que facin sa mateixa cantidad de feina o que li dediquin un esforç superior per infinitament menos doblers), anes final, lo que passa, es que ja te va be que hi hagi una elit de funcionaris i dirigents, que cobri desmesuradament be, mentres que la majoria visquem escanyats entre preus abusius i salaris verdaderament injustos, en una comunitat autonoma on per comprar una vivenda has de destinar el 60% de la paga a una hipoteca mes del triple de cara que a la resta de l'estat i on pagar una hipoteca, es mes car que pagar un lloguer de un casoflon a altres comunitats autonomes... o que sa nota per estudiar a una universidad publica convertesqui estudiar en un article de luxe... clar... axo a persones que cobren 73.000 eurillos no els importa massa perque ja en teniu per voltros i per es vostros... haaaay que patetic...
PD: disfruta de ses meves faltes de ortografia... disfrut domes de pensar lo k hauras disfrutat cercantles XDXDXDXDXDXD
Valoració:0menosmas
Per Al Ventolin multinik i amargat, fa dervers d'un any
Si te penses que discutiré amb un individu maleducat, que insulta a la gent i que ve aqui a escriure en Castellà malgrat ho sàpiga fer en Català, just per alterar la línia editorial del diari i enfonsar la nostra llengua, ho tens ben equivocat.
Pas de tu i de tot el que puguis dir tu, perque aqui no ets ben rebut i ho saps.
Valoració:1menosmas
Per No?, fa dervers d'un any
No cobra molt, na Francina? Massa i tot per la feina que fan. Per què vos pensau que hi ha empentes i potades en haver d'ocupar els llocs de les llistes electorals? Als sous oficials hi heu d'afegir les dietes, els viatges que fan, els cotxos oficials. El negoci de la política no és tan sols el que cobren, el negoci està en el que estalvien. És per això que els costa tant dimitir.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente