cielo claro
  • Màx: 22.82°
  • Mín: 13.54°
22°

Marratxí aprova una moció de suport a la docent assetjada i al claustre de La Salle

L’Ajuntament de Marratxí ha aprovat, a iniciativa de MÉS per Marratxí, una moció per via d’urgència per a donar suport a la docent i al claustre de La Salle afectats pels successos ocorreguts la setmana passada en aquest centre educatiu palmesà.

El consistori ha acordat mostrar públicament la seva solidaritat amb la professora de català atacada, així com condemnar i denunciar la persecució generalitzada que ha sofert pel simple fet de fer complir la normativa del centre.

Segons la portaveu de MÉS per Marratxí, Aina Amengual, «és del tot intolerable que aquesta professional hagi rebut, fins i tot, amenaces de mort. Alguns partits de dreta i ultradreta fa temps que han traspassat totes les línies vermelles, instigant persecucions polítiques i fomentant l’odi i la crispació social».

De fet, la moció aprovada per l’Ajuntament condemna l’ús polític i sistemàtic d’aquestes formacions envers els criteris pedagògics dels docents, fomentant l’enfrontament i la polarització enlloc d’actuar amb responsabilitat i exemplaritat. Les aules dels centres educatius, conclou la moció aprovada, han de ser espais estrictament docents on s’hi generin debats purament pedagògics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Karen, fa dervers d'un any
Som mare amb una nina a escoleta municipal de Marratxi. Resulta que aquesta senyora que xerra malament a tothom i és incapaç de resoldre res, ara se dedica a mirar per l'educació a altres centres de Palma. Que se'n vagi i deixi l'educació de Marratxí per a qui sí vulgui treballar. Som molts els decebuts amb ella i la seva gestió.
Ja ens va perjudicar que no volgués obrir les escoletes quan ja no hi havia pandèmia, però és que ara ja ha creuat tots els límits. Ha de dimitir.
Valoració:4menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Aquí la única culpable de los hechos es la tal Margalida Cunill. No olvidemos que es mayor de edad, y los chavales no lo son. Debió actuar con cordura y no de manera totalmente fanática y cargada de odio hacia un "trapo" que por él muchas personas han muerto; que es amado y respetado, cosa que ella no ha hecho.
Ahora van a salir los de siempre en su defensa, que no tiene. Quien defiende a los chavales y de rebote a sus padres de los que se han dicho barbaridades?. Si yo fuera el director del colegio, pasaría a engrosar las filas del paro.
Afortunadamente no tengo hijos en edad escolar.
Valoració:-6menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Això eixample el cor. GRÀCIES, MARRATXÍ !!!
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente