algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Feijóo exhibeix la seva retòrica a Palma i carrega contra la polèmica de la llei del 'Només sí és sí'

La dreta exhibeix la seva retòrica rància. El president del PP espanyol, Alberto Núñez Feijóo, ha exigit aquest dissabte al president del Govern central, Pedro Sánchez, durant l'acte de la clausura de la Conferència Política del PP balear celebrat a Palma, «assumir la seva responsabilitat» pel «nyap legal» que ha estat la llei 'Només és sí', que ha definit com «el major pas enrere en aquest país en matèria feminista».

Segons ha valorat el president PP, «la fracassada llei 'Només és sí' és un dels millors exemples de com Pedro Sánchez governa des de la frivolitat i la supèrbia, a cop de pancarta i eslògans».

En aquest sentit, Feijóo ha advertit que «el codi penal no és això, sinó tot el contrari». «El codi penal és el més seriós que pot fer el legislador, perquè regula els drets i llibertats de les persones», ha emfatitzat.

Per aquest motiu, ha exigit al president del Govern «assumir la seva responsabilitat i aturar els efectes nocius que s'han derivat d'haver permès que aquesta llei fos impulsada per mans inexpertes». Així, el resultat, ha incidit, ha estat una legislació «amb enormes deficiències».

Així, i malgrat demanar la dimissió de la ministra d'Igualtat, Irene Montero, Feijóo ha cregut «imperdonable» que ministres i portaveus socialistes «es vulguin ara desmarcar del problema, al·legant que això ho ha fet una ministra que no és del seu partit». «Això és una broma de mal gust, a més d'un exemple palmari de la supèrbia amb la qual es legisla un país, més encara quan els ministres de Justícia, Interior i Defensa, els tres socialistes, són jutges, i haurien d'haver aturat la llei», ha dit.

«El pitjor de la supèrbia del Govern, no obstant això, és que quan comencen a veure el resultat de la llei 'Només és sí', no sols no rectifiquen sinó que comencen a insultar a tothom, als qui el van advertir, com el PP, i als jutges, que simplement apliquen les lleis que el mateix Govern va aprovar», ha afegit.

Per aquest motiu, ha considerat que «acusar jutges de 'fatxes amb toga' i de masclistes, mentre el president Sánchez es congratula de la llei del 'Només és sí' com a exemple de legislació feminista, és impropi d'una democràcia occidental».

«Sánchez ha de deixar d'insultar als jutges i rectificar, per a reduir els perjudicis que aquesta llei pot tenir sobre les dones d'aquest país, mentre aquesta continuï en vigor. Espanya necessita un Govern menys frívol i superb i una millor legislació penal», ha incidit, lamentant que «el Govern que més prometia en matèria de feminisme de la història d'Espanya ha estat el que ha fet el major pas enrere en aquesta matèria».

Finalment, pel que fa a les Balears, el president del PP espanyol ha considerat que «les Illes, com Espanya, necessiten un Govern millor, que no depengui de la dictadura de les minories».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ketekreusketekreim?, fa dervers d'un any
Fer llenya de l'arbre caigut, tractar de créixer a base de retreure els errors que han comês els contrincants i fer falses promeses que tothom sap que no cumpliràn, perque mai ho fan, és la propaganda dels perdedors que no ténen res per oferir.
Valoració:5menosmas
Per barrufet, fa dervers d'un any
-Amb aquest aire se superioritat i autosuficiència que té quant xerra está començant a cansá al resta del personal que no estém a la seva i finxida autoritat moral e intelectual que pretent demostrar i aixó la gent (que no es tonta) ho detecta cada vegada més,...d´aquí que la seva valoració a les enquestas baixi cap avall de forma lenta, però inexorable.
Valoració:5menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa dervers d'un any
Primer compleix amb la Constitució "que nos hemos dado entre todos" que vosaltres no votareu i que ara, tant invocau. Llavors potser tenguis una mica de credibiliat.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente