nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

L’ex-número 1 de Ciudadanos a Sineu torna al Partit Popular

L’ex-número 1 de Ciudadanos a Sineu, Pere Joan Jaume, després d’abandonar el partit de Patricia Guasp, ha tornat al Partit Popular i se suma així al projecte polític de Marga Prohens.

Pere Joan Jaume ha tornat a afiliar-se al PP de la mà de l’actual batle de Sineu, Tomeu Mulet, i del president del Partit Popular al municipi, Pedro Álvarez.

«El Partit Popular sempre havia estat ca nostra. I ara és el moment de sumar persones, mans i idees per construir enlloc de dividir i per assegurar una candidatura forta, amb idees clares i experiència de gestió», ha manifestat Pere Joan Jaume.

Tomeu Mulet ha assegurat que «durant aquests tres anys i mig de govern municipal, hem demostrat que es pot tenir un govern moderat i amb iniciativa de gestió. Al Partit Popular hi cap tothom i estam contents que Pere Joan torni al Partit Popular».

Por la seva part, Pedro Álvarez ha assenyalat que «el dia d'avui tancam un cicle que mai no s'hauria d'haver encetat al PP de Sineu. La tornada de Pere Joan Jaume al Partit Popular és la seva reincorporació a un projecte comú, que té com a prioritat màxima un Sineu encara millor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa dervers d'un any
Una sangonera més, quina tropa, només busquen xuclar...al poble no van de feina a la privada
Valoració:5menosmas
Per Cercant, fa dervers d'un any
Quin personal,allà on no n’hi q no ni cerquin,aquesta gent s’ha d’ignorar-lo.
Valoració:6menosmas
Per Miquel Sineu, fa dervers d'un any
Molt bona noticia.
Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente