muy nuboso
  • Màx: 16.69°
  • Mín: 12.25°
15°

El PP acusa el director general de Salut de «tenir col·locada tota la seva família» a l'IB-Salut

El portaveu del Partit Popular (PP) al Parlament, Antoni Costa, ha acusat aquest dimecres el director general de l'IB-Salut, Manuel Palomino, de «tenir col·locada tota la seva família» a l'organisme.

Ho ha fet a la segona jornada del Debat de Política General al Parlament durant la seva primera intervenció mentre criticava la gestió del Govern en matèria de Salut.

Antoni Costa, en la mateixa línia, també ha acusat la consellera de l'àrea, Patricia Gómez, de també «tenir col·locada la seva família quan es va agafar Juli Fuster».

Segons Costa, el fill de Palomino va ser contractat per ell mateix al GSAIB i la seva dona ha estat «oportunament beneficiada» d'una promoció interna. També, segons Costa, la filla, amb una plaça a Son Espases, ha estat «oportunament recol·locada» a l'Hospital Psiquiàtric.

A més, ha afegit, al nou borsí provisional del cos tècnic d'administratiu de Salut hi ha nou actuals directius i un cap de gabinet. «Deu ser part de la seva operació sortida», ha conclòs Costa.

Fonts de la Conselleria de Salut han negat que en cap cas s'estigui davant d'un cas de «col·locació» i han argumentat que tant la seva dona com la seva filla ja estaven treballant a la sanitat pública i que el cas del seu fill es tracta d'un contracte d'obra i servei. En tot cas, han negat que Palomino hagi interferit en qualsevol nomenament o contractació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Perquè t'en assebentis, fa dervers d'un any
Votar a corruptes també és corrupció.
Valoració:6menosmas
Per Griñan, fa dervers d'un any
Quan entrarà a la presó en Griñan del PSOE, partit aliat de Més i de Podemos?
Valoració:-9menosmas
Per betzol, fa dervers d'un any
Jo vot PP. O VOX. I no som corrupte de cap caste.
¿Pot dir lo mateix sa teva familia?.
Pots venir a ca meva, quan vulguis. Betzol.
Valoració:-14menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa dervers d'un any
Quan entrarà a la presó el corrupte i comdemnat José Mª Rodríguez?
Valoració:12menosmas
Per Del PSOE?, fa dervers d'un any
I aquest Palomino que no era del PCE i de CCOO de tota la vida?
Valoració:-11menosmas
Per One question, fa dervers d'un any
Hi ha algun pepero que no siga corrupte ?
No ho crec !
Valoració:11menosmas
Per Qui no tingui faltes que tiri la primera pedra, fa dervers d'un any
Ténen un carec polític, però fa més e trenta anys que son funcionaris de l'IB Salut. Ells dos se conegueren allà i els fills també han opositat per aquest organisme, com fan molts de joves que secunden les carreres dels seus pares.Però ara resulta que el Partit Podrit, aquest que fa jocs de màns i converteix assessors en funcionaris i parents de polítics i d'afiliats llepadors en personal interí i després en fitx, ara vol que que els membres d'aquesta família renunciin a les seves feines, perque troba que ger feina tots a la Sanitat és nepotisme i corrupció.
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente