algo de nubes
  • Màx: 13.61°
  • Mín: 7.77°
13°

Sánchez anuncia deduccions fiscals per a les Balears i 20 milions per al tramvia de Palma

El projecte de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) de 2023 incorporarà noves deduccions fiscals específiques per a les Balears dins del Règim Especial de les Balears (REB), i també inclourà 20 milions d'euros per al tramvia de Palma, segons ha anunciat aquest dilluns el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, durant una visita a una empresa industrial de Marratxí.

En detall, els PGE de 2023 contemplaran una «reserva d'inversions» per a les Balears, que suposarà una deducció del 90 per cent de la base imposable a l'impost de societats i impost de la renda de no residents per a inversions que fomentin l'activitat productiva i la creació d'ocupació a les Balears; i una bonificació d'un 10 a un 20 per cent per a la venda de béns produïts a les Balears en activitats industrials, ramaderes, agrícoles o pesqueres.

El Govern estima que aquests incentius suposaran mobilitzar més de 349 milions d'euros, amb 208 milions en incentius fiscals directes per a 47.000 empreses i 71.000 autònoms.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
El que manca per finançar el tramvia, no son 20 milions, son molt més i en el Govern Central ho saben. A Mallorca encara estem pendents de recuperar el Conveni ferroviari de 400 milions d'euros, que el Govern Balear del President Matas i el Conseller Company, tornaren per que si, al Estat Central.
Valoració:2menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Parole, parole soltanto parole, Signore Sánchez, parole tra noi
Valoració:0menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Que te vote Txapote
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente