algo de nubes
  • Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
13°

El Pi: «Els únics que han canviat el seu vot respecte al patrocini són el PP i MÉS per motius electoralistes»

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha remarcat aquest dimarts que ha mostrat «coherència i per tercera vegada hem votat 'sí' al patrocini del Reial Mallorca i l’Atlètic Balears». Una votació que ha acabat aprovant-se amb el suport d'El Pi i Ciudadanos. Cal recordar que inicialment, El Pi, ja va votar a favor del patrocini d’aquests clubs via pormoció turística.

«Nosaltres vàrem demanar des de l’inici més informació per emetre el nostre vot», ha explicat Xisca Mora, portaveu del partit a la institució insular. «El conseller insular de Turisme ens va mostrar un document on el Reial Mallorca es comprometia a desestimar la subvenció de patrocini turístic i per això vàrem decidir donar suport a aquest punt», destaca Mora. «A més, també demanàrem l’augment de les partides per a la promoció de l’esport base i la millora d’infraestructures esportives municipals», remarca.

«Aquí els únics que han canviat el seu vot són el Partit Popular i MÉS per Mallorca. En un principi, els dos votaren a favor d’un patrocini al club esportiu i setmanes després, per motius electoralistes, han decidit canviar el seu vot», apunta Mora.

Amb tot, la portaveu ha recordat que «avui només es votava una modificació de crèdit i estarem vigilants que les coses es facin bé. Per això, a instàncies d’El Pi, es crearà una comissió perquè tots els partits puguin veure i opinar de com s’han de fer aquests contractes de patrocini esportiu».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
Els motius electoralistes o partidistes, normalment solen estar darrera les subvencions amb doblers públics a empreses privades i no com afirmen en el PI, en la negativa a finançar directament i a canvi de res, societats anònimes amb afany de lucre. Convé que vagin alerta en el PI, que amb el temps puguin sortir algunes filtracions de les negociacions secretes entre els clubs privats i el PSOE, que faran empegueir a tots els polítics innocents del si favorable en aquest regal .
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente