algo de nubes
  • Màx: 14.95°
  • Mín: 7.61°
14°

MÉS-Estimam Palma rebutja obrir noves rutes turístiques amb els Estats Units

MÉS-Estimam Palma rebutja les iniciatives d’atracció de noves rutes turístiques anunciades per l’actual batle de Palma, José Hila. En el context de saturació i massificació turística com la viscuda els darrers mesos, i d’emergència climàtica, el partit ecosobiranista aposta «pel decreixement i per la diversificació econòmica» i es mostra rotundament contrari a impulsar noves rutes turístiques amb els Estats Units.

«La pressió i massificació turística que vivim és enorme i el futur del turisme passa pel decreixement. Obrir més rutes als EUA va en sentit contrari», ha assegurat la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat i portaveu municipal del partit, Neus Truyol.

«La saturació turística que experimentam genera greus problemes de convivència i ambientals», ha afirmat el coordinador de MÉS-Estimam Palma, Miquel Àngel Contreras. De fet, en aquest sentit, Contreras ha volgut recordar que «l’informe del Comitè d’Experts per a la Transició Energètica a les Illes Balears, publicat fa just dos dies, assenyala que un 30% del consum energètic de Balears és mobilitat aèria i que és imprescindible reduir el nombre de turistes per donar resposta al canvi climàtic».

Per això, el partit ecosobiranista rebutja l’ampliació de noves rutes turístiques i aposta per la diversificació econòmica. «Hem de treballar pel canvi de model i fomentar altres sectors econòmics com són les energies renovables, l’agricultura i la ramaderia sostenible, la indústria local basada en la circularitat, l’economia de cures, la investigació, la cultura...», ha afirmat Truyol. «Hem d’impulsar una economia més sòlida que respongui a les necessitats de Mallorca i la seva gent. No més i més turisme», ha afegit la portaveu municipal de MÉS-Estimam Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa dervers d'un any
Aquets acabaran de comprar sa resta de illa , esteim ben cuits
Per qui governa aquesta gent?
Valoració:3menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Sou uns bossots!
No voleu turisme U$A i, per contra, permeteu mantenir la morralla teutona de "la calle del jamón" i els hooligans UK de punta ballena.
Pensau abans d'obrir el bec?
Valoració:2menosmas
Per segur, fa dervers d'un any
Precisamente son las que deben abrirse y cerrar otras.
El turismo USA gasta tres veces más, que el que viene de paises nulamente interesantes.
Hace un millón de años, trabajé en una red de joyerías de Palma. El turismo americano gastaba sin mirar precios; el italiano, por ejemplo, era el paradigma de la racanería. Pidiendo y pidiendo. Y cuando ya te habían sacado todos los descuentos posibles, querían una caja de embalaje de regalo.
Y los hay de peores.
Valoració:-3menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
PROU MASSIFICACIÓ , coi !!!!
Valoració:9menosmas
Per I perquè?, fa dervers d'un any
No sé perque han de vetar que venguin aquí turistes estat-unidencs. si precisament els que se vulguin i se puguin pagar el viatge serà un turisme del que interessa a les nostres illes.
Com diu un company de comentaris, als que s'ha d'aturar son als turistes de borratxera, que degraden a les nostres illes, causen molts de problemes i al final, les despeses que han ocasionat superen les ganàncies i a sobre, les hem de pagar noltros.
Valoració:0menosmas
Per Un de's plà, fa dervers d'un any
Jo crec que ei que hem de limitar és el turisme de massas i de borraxera, els creuers i tornar al de calitat, si els americans ho son, que supleixin als perduts que no donen més que disgusts, podem triar?? fem-ho, això seria la fórmula.
Valoració:1menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Ni el Consell de Mallorca ha promocionar el turisme tal com el PSOE al cap d’avant pretenia fer amb els seus socis i ara ho farà amb el PI i CIUDADANOS, ni tampoc l'Ajuntament de Palma ha de impulsar noves rutes en temporada baixa per embafar-nos de turistes durant tot l'any.
Valoració:3menosmas
Per És igual, fa dervers d'un any
És igual, el PSOE comanda. Més no pinta res o gairébé una mica per allò de fer creure que hi ha democràcia.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente