algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El Pi, als partits del Pacte: «Mantenguin l'acord del Patronat vigent i deixin de jugar amb els doblers dels mallorquins»

«El xou del pacte de govern al Consell de Mallorca continua i ens pareix que ja n’hi ha prou», així de contundent s’ha mostrat la portaveu d'El Pi-Proposta per les Illes Balears, Xisca Mora, davant la crisi reiterada al Consell de Mallorca per l'acord de patrocini al Reial Mallorca.

Des de la formació apunten que tot això és «una presa de pèl», i que el PSIB «va improvitzant davant les pressions partidistes de MÉS». «Si els que conformen el Pacte no són capaços de consensuar una sortida digna, el que han de fer és partir», apunta Mora.

«PSIB, MÉS i Podem varen reconèixer amb els seus fets que el que és important és donar doblers, el menys, en quin sentit i de quina manera. Ens sentim enganats i defraudats», ha reconegut la portaveu d’El Pi. «Nosaltres vàrem donar suport a una acció de promoció turística, però el que no es pot fer és donar uns doblers a una empresa privada sense cap fita en concret».

Així, El Pi aposta per continuar fent promoció turística a favor de la desestacionalització, del producte diferenciador al sol i platja: «Tenim molt per oferir i des d’El Pi volem que baixi la pressió humana els mesos de juliol i agost però en cap cas podem renunciar a promocionar el nostre principal motor econòmic».

«Ens han presentat una proposta econòmica sense saber a canvi de què s’entregaran aquests doblers. Escoltarem el conseller Serra, però d’entrada apostam per mantenir l’acord vigent del Patronat i demanam que deixin de fer xous». «No és normal que baixin les subvencions als clubs esportius i ara es treguin de la butxaca 2 milions d’euros de romanents que no arribaran a tots els clubs esportius», conclou Mora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.