cielo claro
  • Màx: 21.28°
  • Mín: 13.54°
22°

Xisca Mora: «És necessari la promoció turística per canviar el model»

El Pi-Proposta per les Illes Balears presentarà una moció al pròxim ple del Consell de Mallorca per preservar la promoció turística de l'illa amb l'objectiu de reorientar l'oferta turística de les Illes Balears, i de Mallorca en concret, cap a la desestacionalització i la qualitat.

La portaveu d'El Pi a la institució insular, Xisca Mora, assegura que «és necessari la promoció turística per canviar el model turístic. Hem de deixar enrere el sol i platja i això s'aconsegueix amb una aposta ferma per la qualitat i el turisme esportiu, cultural, gastronòmic o de congressos... i només podrem arribar-hi promocionant-lo».

Per la seva part, el president d'El-Pi-Proposta per les Illes Balears, Tolo Gili, s'ha mostrat molt decebut amb l'espectacle que ha fet l'equip de govern del Consell de Mallorca aquests darrers dies.

«PSIB, Més i Podem varen reconèixer amb els seus fets que el que és important és donar doblers, el menys, en quin sentit i de quina manera. Ens sentim enganats i defraudats», ha reconegut el president del partit. «Nosaltres vàrem donar suport a una acció de promoció turística, però el que no es pot fer és donar uns doblers a una empresa privada sense cap fita en concret».

Gili també ha explicat que, «a més, ens pareix un menys preu total als tècnics del Consell que varen presentar uns informes on deien que hi havia un retorn de més de 3 milions d'euros». Amb tot Gili ha recordat que El Pi està en contra de la saturació turística, s'han posat mesures i redirigir el model turístic de l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pere mateu, fa dervers d'un any
Potser em sembli bé la promoció turística, però que se la paguin els cacics...
Valoració:2menosmas
Per Tomeu, fa dervers d'un any
Na Meli-Aina donant lliçons, més ben dit repetint lliçons, i el diputat fet de Voxero per Ciutat.
Valoració:2menosmas
Per Maria, fa dervers d'un any
Ja hi tornam ésser amb la propaganda. Per enmascarar la realitat es crea un nou vocabulari `reorientar`, `promoción versus caviar el model`, `turismo esportiu, cultural`. Les convencions terminologiques fan maravelles. D aixo en saben molt els EEUU. Paraules que se`Ls en dur el vent, inventives, manca de tota substancia, pero suficients per embolir al poble. Els PI venen d`on venen, han fet de la promocio turística el seu “modus vivendi”. On eren quan les excavadores han canviat el nostre territori?

Tampoc els altres han estimat mai les nostres illes, amb l’excepció de Menorca un poble enamorat de la seva terra.
Valoració:8menosmas
Per Tranquil.la, fa dervers d'un any
Na Mora pot estar tranquil.la, el PSOE comanda i la promoció turística està garatida, tant si l'estadi de Son Moix du un nom com si en du un altre. Tot això del nom del camp del Mallorca no és més que una altra comèdia per fer creure que no tots els partits són iguals.
Valoració:8menosmas
Per remei, fa dervers d'un any
Tot lo que diu en Faveta, em sembla molt be, pero ara ja es impossible. Hem perdut 50 anys fent es betzol.
No hi ha remei.
Valoració:8menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
MENTIDA . Que vagin limitant tour-operadors basura, que ens porta això, basura. Que limitin el nº de vols, que aquí no hi pot venir tot el planeta, som illes limitades, en espai i recursos.
.
(Ah, i molts de negociets extrangers, que a sobre se porten els beneficis fora, RESSSSS, foraaaaa, ni permisos ni res. Arruix !!! . I que se posin inspectors sancionant i tancant tot "negociet" xanxuller, trampós i clandestí ; que hi ha a potades)
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente