algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

El PSIB Eivissa qualifica de «fracàs absolut» la gestió del Consell en la lluita contra els lloguers turístics il·legals

El PSIB en el Consell d'Eivissa ha qualificat aquest dimarts com a un «fracàs absolut» la gestió del president insular, Vicent Marí, en contra dels lloguers turístics il·legals.

Segons han manifestat els socialistes en un comunicat, el pacte firmat amb la plataforma Airbnb és una «presa de pèl que no ha servit per res».

L'acord no comprometia a la plataforma a complir amb la normativa turística i tampoc feia cap referència a l'obligatorietat d'indicar en els seus anuncis el nombre de registre de l'activitat turística que «Airbnb i altres plataformes continuen incomplint i, fins i tot, les eximeix de la seva responsabilitat en compliment de la llei», han afegit des del PSOE.

Per als socialistes, el «fracàs» en la lluita contra els lloguers turístics il·legals en Internet es suma la «falsa» promesa del conseller Mariano Juan de precintar els pisos turístics.

Segons han recordat des del PSIB, a l'inici de la legislatura, Juan va assegurar que, amb les lleis actuals, es podien precintar pisos.

«Tres anys després, el Consell insular no ha precintat ni un sol pis turístic, demostrant que Vicent Marí i els seus consellers governen de cara a la galeria i a cop de titular, amb falses promeses que es queden en res. Ara, Mariano Juan posa com a excusa del seu flagrant incompliment que han de canviar-se les lleis, quan en 2019 assegurava que, sense canviar cap normativa, els pisos turístics podien precintar-se», han explicat des del PSIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.