nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

MÉS-Estimam Palma: «Les corregudes de toros es fan perquè el Govern espanyol vol que es facin»

202647

MÉS-Estimam Palma es posiciona en contra que aquest dijous, 4 d’agost, i aquest divendres, 5 d’agost, es duguin a terme corregudes de toros a la Plaça de Toros de Palma, tal i com ha explicat la formació en un comunicat.

Els ecosobiranistes consideren que els espectacles on el maltracte animal i els assassinats hi siguin presents «han de desaparèixer per coherència a les normes i principis de benestar animal, que no haurien d’admetre excepcions per motius culturals».

«El patiment animal no pot ser mai objecte d’entreteniment o diversió», ha assegurat el coordinador de MÉS-Estimam Palma, Miquel Àngel Contreras. «Consideram la tauromàquia com una de les pràctiques més cruels de maltractament animal. La tortura no és cultura», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pere mateu, fa dervers d'un any
Ai pesemeros, qui vos veu i qui vos ha vist, burgesos
Valoració:0menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Perquè sou sàdics, no?
Valoració:3menosmas
Per Catalunya insular, fa dervers d'un any
Aquesta modalitat es coneix com a "corridas" a la castellana, amb "picadores", "traje de luces", "banderillas"...vocabulari català, oi!? Si es fan "corridas" a les Illes, a València i al Principat (ara no, de moment) és que la nostra nació és espanyola...això pretenen.
Valoració:2menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Sí, escolanets, sí! Un Govern estatal amb els representats locals del qual hi governau des de fa ja 7.5 anys a Ciutat, al Consell i al GOIB. Hipòcrites, al pas que anau, no us votaran ni els familiars!
Valoració:4menosmas
Per Tenen raó, fa dervers d'un any
El que passa és al Govern espanyol hi haurien d'afegir "més d'esquerres de la història" que és com el defineixen els seus representants, tant els d'IU com els de Podemos com els del PSOE. Està clar que sense independència només perdem el temps i els recursos. És per aquest motiu que molts de catalans volen perdre Espanya de vista.
Valoració:6menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Si, es vera, la culpa es del Govern Espanyol. Però també s’han d’afegir els col·laboradors necessaris de la malifeta, la cúpula del sistema judicial espanyol, nomenada majoritàriament pel Partit Popular i que que va anul·lar la prohibició de les corregudes de bous, aprovada amb un gran acord en el Parlament Balear
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente