muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Podem proposarà al Govern que «els bons del transport públic de les Balears siguin gratuïts de setembre a final d'any»

Podem proposarà al Govern que «els bons del transport públic de les Balears siguin gratuïts a partir de setembre fins a final d'any».

Segons ha informat la coordinació de Podem de les Balears i diputada en el Congrés, Antònia Jover, en un fil de missatge a Twitter, després que la presidenta del Govern espanyol, Pedro Sánchez, «per ajudar a arribar a final de mes», hagi anunciat que «els bons de Rodalies i Mitja Distància de Renfe seran gratuïts des del setembre a final d'any», la formació proposarà «que el Govern faci el mateix amb el transport públic de les Balears».

«Parlarem amb el PSIB-PSOE i amb MÉS per Mallorca per dur-ho a terme», ha assegurat Jover.

La coordinadora de Podem de les Balears ha valorat, a més d'altres assumptes, que «per fi, hi ha un canvi en l'ala socialista del Govern espanyol».

«Ho duim dient des de fa mesos: fer polítiques de dretes només dona vots a la dreta. Per aquest motiu, és important el que ha passat avui en el Congrés. Hi ha un canvi, a la fi, en l'ala socialista del Govern espanyol i lluitarem perquè es mantengui fins al final de la legislatura», ha remarcat Jover.

En aquest sentit, ha celebrat que s'hagin anunciat imposts temporals a la banca i a les energètiques. Ja que, per a Podemos, «són bones mesures que ens agradaria que no tenguessin caducitat en el temps». «Treballarem perquè aquestes mesures es perpetuïn en el temps i ens ajudin a enfortir els serveis públics», ha incidit.

Jover també ha reconegut que li hauria agradat que, a més, Sánchez hagués aprofitat per anunciar una empresa pública d'energia com la que es té a les Balears. «Ja la tenim des de fa dècades i el PP la va privatitzar», ha assenyalat, recordant que «a França, Macron va renacionalitzar Électricité de France».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.