algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Catalina Cladera: «La força que ens dona la història ha de fer que els socialistes siguem el bastió per aturar la dreta i la ultradreta»

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha assistit a l’acte de celebració dels 86 anys d’història de l’Agrupació Socialista de Felanitx, juntament amb el seu Secretari General, Xisco Duarte, qui també ha aprofitat per a inaugurar la nova seu.

D’aquesta manera, Cladera ha expressat que «fa 86 hi va haver una sèrie de persones que varen ser valentes i varen crear una Agrupació Socialista en uns moments molts complicats, però varen començar a sembrar el socialisme a Felanitx», i hi ha afegit que el socialisme a Felanitx té «unes arrels profundes i importants».

Així mateix, la socialista ha incidit que «és important conèixer la nostra història i els nostres fonaments per saber d’on venir, on som i cap on volem anar».

«La història ens ensenya que no ens hem de rendir mai i que gràcies al socialisme hem aconseguit canviar la història d’aquest país cap a millor», i hi ha aprofitat per a dir que «la força que ens dona la història ha de fer que els socialistes siguem el bastió, el mur de contenció, per aturar la dreta i la ultradreta perquè no podem donar ni una passa enrere en drets i llibertats».

Per la seva banda, el Secretari General dels Socialistes de Felanitx, Xisco Duarte, ha fet un recorregut històric durant els 86 anys de l’Agrupació Socialista de Felanitx i hi ha destacat els moments més rellevants de la història de l’agrupació fent un recorregut per les batlies socialistes, les llistes electorals i altres moments decisius per a la història de l’agrupació.

Finalment, Duarte ha volgut incidir que «no sempre se celebren 86 anys d’una agrupació socialista» i s’ha lamentat per no haver pogut celebrar els 85 a causa de la pandèmia de la Covid-19. «Queda menys d’un any per a les eleccions municipals i hem de recordar a la ciutadania que el 2019 va votar un canvi de govern i que així serà el 2013», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa dervers d'un any
Ara resulta que sou l'esquerra. Quin fart de riure m'he fet. Sou tan d'esquerres com socialistes, o sia, gens ni mica. Ja us heu donat a conèixer prou, no ens conteu romanços que no som beneits ni cecs. PSOE també UP, tots dos sou la mateixa mentida. Sou l'esquerra, deis, però feu política colonialista de dretes i sense cap mania. Vosaltres no sou cap mur de contenció de la dreta, ben al contrari, mentir als electors i governar d'esquena al poble us ha convertit amb la causa que els electors d'esquerres s'estenguin de votar. Sou uns impostors i Més va por molt mal camí feien de comparsa vostra, per ventura també acabarà com vosaltres, tant de bo m'equivoqui. Ja en tenim prou de xarrameques electorals que mai es converteixen amb fets quan ja teniu el cul ferrat a la cadira. Us falta coherència i compromís amb els electors. Vergonyós tot plegat, ara ens voleu fer por. Idò bé, sapigueu que l'únic que ens feis és oi, almanco a mi.
Valoració:-1menosmas
Per Xaume, fa dervers d'un any
Però Catalineta, la dreta que no sou voltros, ja ?
Valoració:2menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Mejor deja a la historia tranquila, que si la removemos igual no te gusta.
De momento este bastió es de cartón piedra. No atura res.
Mira los resultados de Andalucía, Madrid y/o Castilla y León. y vete con cuidado que igual petáis en Baleares.
Valoració:0menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any
Com l'ultradreta el Psoe impideix que es pugui tocar la inviolibilitat del rei. Ja no vos compra ningú les vostres mentides
Valoració:2menosmas
Per Marc, fa dervers d'un any
Elshauria de caure la cara de vergonya, espanyolistes anticatalans, monàrquics borbònics i neoliberals a les orders dels homes dels maletins. Que vos compri qui no vos conegui, escòria.
Valoració:3menosmas
Per JVLC, fa dervers d'un any
El PSOE ha estat i ha sabut fer i ser la ultradreta a l'estat, amb tota naturalitat, fins que la part més gràfica, grollera, folklorica i insubstancial no ha surat per mor de l'exercici democràtic de Catalunya.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente