cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 24°
24°

Una regidora de Sant Josep rep amenaces de mort per part del responsable d'un abocador il·legal

Unidas Podemos ha expressat aquest dijous suport a la seva regidora a Sant Josep de sa Talaia, Mònica Fernández, que, segons han explicat, ha rebut amenaces de mort pel responsable d'un abocador il·legal.

Consideren «completament intolerable» que una representant pública hagi estat amenaçada per haver treballat amb la intenció de fer respectar les lleis i perquè no es posi en perill la salut de les persones i del medi ambient.

Segons han aclarit, aquestes amenaces de mort han estat fetes pel responsable d'un abocador il·legal.

«És clar que a tota l'illa d'Eivissa, i, per descomptat, a Sant Josep, durant molts anys s'han tolerat activitats nocives i il·legals sense prendre mesures contundents per salvaguardar l'interès general i sense que la protecció del medi ambient fos una prioritat política per als vells partits», han lamentat des de d'Unidas Podemos, assegurant que ara «s'ha acabat la tolerància amb els delictes mediambientals».

La formació ha reiterat que treballaran per eradicar els morts que s'utilitzen per als fondejos il·legals i que fan malbé de forma irreversible les praderies de posidònia.

Tampoc no es permetrà que es mantengui un abocador il·legal ple de residus «perillosos i contaminants» que representen una «veritable bomba de rellotgeria», han insistit.

Des de Podem han recordat que l'Ajuntament ha pres cartes a l'assumpte i sol·licitarà permís judicial per a accedir a la finca on s'acumulen les restes. Després, el Consistori carregarà els costos dels treballs de neteja al propietari de la finca.

Pel que fa a Esquerra Unida (EUIB), han volgut remarcar que és «intolerable que en allò que se suposa que és una democràcia moderna, del s. XXI, una democràcia que presumeix de la Transició, s’oblidi d'on venim i permeti actituds que fa anys que haurien d'haver estat erradiques i extirpades de la nostra vida política.

«La impunitat amb què s'amenaça les persones triades en processos electorals nets i democràtics sembla més bé la d’una monarquia bananera, de xoriços i panderetes, que del suposat Estat modern integrat a la Unió Europea», han denunciat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.