nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Un comunicat enviat des d'Unidas Podemos carrega contra Neus Truyol i amenaça el Pacte a Palma

200731

Des d'Unidas Podemos Palma s'ha emès un comunicat aquest dimecres on s'ataca durament la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, de Més per Palma. Al comunicat s'acusa Truyol i el partit d'un «atac frontal i directe» en relació a la polèmica celebració de la Palma Pride Week i li retreuen la seva gestió al capdavant de la Regidoria.

No obstant això, fonts consultades per dBalears asseguren que a Unidas Podemos no sabien res d'aquest comunicat. A més, segons ha pogut confirmar Ultima Hora, Sonia Vivas ha admès haver-lo signat, junt al portaveu d'Unidas Podemos, Rodrigo Romero.

Al text, es remarca que Truyol està «imputada per un delicte molt greu contra la salut pública i mediambiental i que sens dubte és incompatible amb l'exercici del seu càrrec com a regidora segons el codi ètic de qualsevol espai polític que gaudeixi de dir-se progressista».

«A fi de tirar endavant polítiques bones per a la gent hem tolerat una cosa que per a nosaltres no només és greu, sinó que transgredeix, sinó que seria impensable dur a terme dins de la nostra formació», han afegit.

A més, han criticat la «gestió nefasta» del PGOU i que, després de quatre anys com a responsable de Benestar Animal, «continuen morint cavalls al carrer». Finalment, al comunicat es demana a Truyol una rectificació pública i que demani disculpes. «En cas contrari, actuarem en conseqüència», conclou.

Cal remarcar que la regidora d'Unidas Podemos Sonia Vivas, que s'encarrega de la Palma Pride Week, ja va amenaçar de trencar el Pacte a l'Ajuntament de Palma fa un mes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Fanoi, fa dervers d'un any
Crec que quan arribin les eleccion, per l'Ajuntament no votaré a cap partit. Perque no m'agrada la gestió de la senyora Truyol, candidata de MÉS per Mallorca. Perö tampoc m'agrada la baixesa que ha fet Podem, ni m'agrada el panforasterisme travestir de dreta del PSOE i els tres partits de la dreta me provoquen autèntica vomitera.
Si queda qualque altra proposta, m'estudiaré si ho paga i si no, entregaré un sobre amb una papereta ben taxada, sobre tot l'anagrama del partit, perque a ningú se li ocorresqui aprofitar-la. I a fer punyetes tots!
Valoració:4menosmas
Per Quin sainete!, fa dervers d'un any
Amb una redacció pròpia d'un infant de pàrvuls, amb perdó dels infants, ara arriba "la vengansa de donya Menda". A les millors sales de Ciutat.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente