algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Armengol, disposada a reeditar el Pacte amb MÉS i Unides Podem: «El que funciona no es toca»

199817

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha mostrat, aquest dijous, la seva intenció de reeditar el Pacte amb MÉS per Mallorca i Unides Podem, en el cas de guanyar les properes eleccions: «La meva idea és que el que funciona no es toqui».

A preguntes de periodistes durant la roda de premsa posterior a la trobada amb els consellers, al Castell de Bellver, per a analitzar els anys de Govern progressista des de l'anterior legislatura, Armengol ha subratllat que han escenificat set anys «de pau social, de compromís i de capacitat de diàleg».

«Aquest Govern funciona. En aquesta legislatura hi ha hagut molta dificultat amb la pandèmia», ha reconegut, però ha recalcat que els apassionarà «continuar governant» les Balears: «És una prova d'èxit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Som gent de mar, fa dervers d'un any
Pacte si. Però amb més presència de MÉS perque faci contrapès i amb menys del PSOE. I que d'aquesta altra manera, se respecti al nostre poble i el vaixell del Govern no s'escori perillosament cap a dreta espanyolista i pancastellanista, amb un risc important d'enfonsament..
Valoració:3menosmas
Per Anna Carlà, fa dervers d'un any
PSIB, un pas endavant i dos enrera.
Llarg viatge !
Valoració:3menosmas
Per També hi ha aspectes que no van ni amb rodes, fa dervers d'un any
Doncs la defensa de la nostra llengua no funciona gens. Ens haurem de cercar una alternativa, si no ho arreglen.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente