cielo claro
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 13.55°
16°

Neix Per Balears, un partit regionalista que recull els sectors crítics amb El Pi

Aquest dissabte ha nascut oficialment Per Balears (xBalears), un partit regionalista que aglutina els sectors crítics amb El Pi. La nova formació s'ha presentat a Eivissa com un projecte «nou, d'àmbit regionalista, de centre, integrador» i que vol tenir representació a les quatre illes.

Paquita Ribas, presidenta d'aquest projecte, ha expressat que «tenim ganes de què tots ens sentim representats, que estiguem a gust i que ningú estigui per davall ni per damunt».

Nofre Garcia, portaveu de l'equip a Mallorca, ha manifestat que «aquesta terra i la seva gent ens necessita, necessita ser escoltada i reconeguda, nosaltres tenim l'eina que es diu xBalears».«Estam convençuts que amb una estratègia compartida entre totes les illes podem aconseguir el benestar de la societat en aquesta terra», ha assegurat.

Per Menorca, Jose Cantallops ha afirmat que «hem de mirar al futur, amb optimisme i il·lusió, amb ganes de fer feina per les nostres illes. Menorca no vol dependre ni de Mallorca ni de Madrid, és el moment de fer sentir la nostra veu».

Finalment, Toni Villalonga, per Eivissa, ha defensat «la gran importància d'ajuntar l'esforç de totes les persones que viuen i estimen aquestes illes independentment del seu lloc de naixement».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guim, fa dervers d'un any

Tants caps, tants barrets.
Valoració:3menosmas
Per Vicenç, fa dervers d'un any
Les Balears com a regió de la nació catalana, sí; regió d'Espanya, no! Visca la República catalana!
Valoració:9menosmas
Per escorpí, fa dervers d'un any
No necessitem regionalistes, sinó independentistes.
Valoració:14menosmas
Per rr, fa dervers d'un any
TRANSFUGUES X BALEARS
Valoració:9menosmas
Per res de res, fa dervers d'un any
UM, UIM, PI, XB etc.. etc. Todos non quieren salvar de la quema.
Res de res
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente