algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

[VÍDEO] La presidenta del Congrés de Diputats apaga els micròfons d'Albert Botran per expressar-se en català

Aquest dimarts en el Congrés de Diputats, Albert Botran ha estat interromput per la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, fins que li han retirat el torn de paraula i apagat els micròfons per expressar-se en la seva llengua, el català.

La intervenció del diputat de la CUP començava citant el rei emèrit Juan Carlos I «A ningú se li va oblidar mai parlar en castellà», frase que només ha pogut acabar en castellà, ja que la presidenta l'ha interromput cada vegada que ho feia en llengua catalana.

A les seves xarxes socials, Botran ha denunciat que és la tercera vegada en la legislatura que li retiren la paraula al Congrés per parlar en català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per fora, fa dervers d'un any
Este de la camiseta (Cómo se puede llegar a estos extremos de dejadez y de asquerosa vestimenta), debería meterse en la cabeza que si él larga en catalán cualquier vasco también estaría en su derecho. Y aquí nadie entendería nada, empezando por él mismo.
Valoració:0menosmas
Per Hi ha comentaris que arriben a fer molt d'oi, fa dervers d'un any
Aquestes porqueries de comentaris fatxes rebaixen el caxé del digital, perque fan que la gent no s'el prengui seriosament.
A qui interessa aquest resultat tan nefast, mès que als diaris fatxes, que paradoxalment, ténen per norma censurar tots els comentaris que no estan dins de la seva línea. I aqui en canvi, se'ls consenten totes les seves grolleries i energumenades.
Valoració:0menosmas
Per Balearium, fa dervers d'un any
Normal, asi no los espian
Valoració:0menosmas
Per "Todo por la Pasta" és el lema, fa dervers d'un any
És terrible veure com s'ofeguen a les llengues que no son la castellana i com el seu ús ja l'han.assimilat a la comisió d'un delicte.
Però que al fet de tancar el micròfon perque se parla en Català ho faci una catalanacde socarrel , com és la senyora Batet, ens adverteux de que hi ha molta gent traidora a la seva terra i a les seves arrels.
I aquesta gent que traiciona a la seva pròpia terra, no pot MAI ser una patriota d'un estat nació que només té trescents anys, que va ser format pels interessos d'un reabsolutista .
Valoració:0menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Aortunadamente, el nivel intelectual de los enemigos de la democracia es ínfimo, y los señoros cómo Albert ya se encargan de recordárnoslo a diario
Valoració:-5menosmas
Per Normal, fa dervers d'un any
És lògic, el PSOE és part del règim monàrquic. El que sorprèn és que els d'ERC vulguin fer creure que amb awuesta gent podran dialogar per aconseguir l'amnistia i el dret a l'autodeterminació.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente