nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.93°

Jordi Pesarrodona, Dolors Feliu i Julià de Jòdar són els tres candidats més votats a les eleccions de l'ANC

El pallasso represaliat i exregidor d’ERC a Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona, ha estat el candidat més votat a les eleccions al secretariat nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Ha rebut 2.306 vots en l’elecció pel bloc nacional. Dolors Feliu (2.188) i Julià de Jòdar (1.997) han estat la segona i tercer més votats.

La Junta Electoral ha fet públics els resultats provisionals de les eleccions al Secretariat Nacional de l'Assemblea.

Les votacions, que varen començar el dimarts 10 de maig, han conclòs el migdia d'aquest dissabte a les 14 hores. El dijous 19 de maig, una vegada s'hagin resolt possibles reclamacions, la Junta Electoral farà públics els resultats definitius.

Les secretàries i secretaris nacionals, escollits pels membres de ple dret de l'entitat, es trobaran el dissabte 21 de maig a Vilafranca del Penedès en el ple de constitució del Secretariat. Serà en aquest espai on el nou Secretariat escollirà els quatre càrrecs orgànics: presidència, vicepresidència, tresoreria i secretaria.

Cal recordar que totes les secretàries i secretaris, sigui quin sigui el bloc on s'han presentat (nacional, territorial, sectorial o jove), poden optar als càrrecs orgànics de l'entitat, més enllà dels vots que hagin obtingut cada un en aquestes eleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.