nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
11°

L'Estat espanyol es nega a fer autocrítica i evita parlar del Sàhara

La ministra portaveu del Govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha evitat fer autocrítica per la manera en què s'ha produït el canvi de postura de Pedro Sánchez en relació amb el Sahara Occidental i el fer que no es comuniqués ni a Podem ni a l'oposició abans i tampoc ha volgut donar explicacions sobre el «pacte» amb Marroc.

Tot i la insistència dels periodistes durant la roda de premsa que demanaven per les crítiques a l'Estat des dels socis de coalició i des del PP. La ministra ha esquivat totes les preguntes i no ha respost.

De totes maneres, ha defensat que s'han donat les explicacions «des del primer minut», fent referència a la roda de premsa del divendres passat del titular d'Exteriors, José Manuel Albares, i s'ha remès per tots els detalls a la compareixença d'aquest dimecres en el Congrés dels Diputats, a la qual seguirà la del president de l'Estat, Pedro Sánchez, el 30 de març en un Ple en el qual es parlarà també d'altres assumptes.

Rodríguez només ha dit que el Govern de l'Estat es congratula del «pacte» amb Marroc que ha permès tornar a posar en marxa les relacions bilaterals i ha defensat que «és una bona notícia» per l'Estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 2 anys
Què fan els partits a les Corts, incloent Més al Senat? Deman
Valoració:1menosmas
Per Jastabé, fa mes de 2 anys
hahahahahahahaha.... "L'Estat espanyol es nega a fer autocrítica i evita parlar...." hahahahaha... Però, és que n'ha fet alguna vegada d'autocrítica, al llarg de la historia ?
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente