algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

[ÀUDIO] Sara Barceló (CUP-Crida per Palma): «Auguram un bon resultat perquè creim en un municipalisme transformador»

196271
Sara Barceló i Laura Dorado, portaveus de la CUP-Crida per Palma

Sara Barceló, coportaveu de la CUP-Crida per Palma, ha estat entrevistada per Toni Rotget al matinal 'Bon Dia' d'Ona Mediterrània.

Demanada per quines possibilitats auguren per a la nova candidatura, Barceló ha remarcat que aquesta nova confluència és una proposta de la Crida i que la CUP «ha assumit en la seva totalitat».

«Nosaltres auguram un bon resultat perquè tenim il·lusió en aquest projecte i perquè creim en un municipalisme transformador. Crec que encara és molt prest per a xerrar de resultats, però sí tenim clar que hi ha aquesta necessitat d’ocupar aquest espai polític, l’hora d’un municipalisme que de veres pensi en les classes populars i que estigui connectat amb els moviments socials i que construesqui aquesta alternativa real per a ells i elles, però som conscients i oberts a la incorporació de nous agents i noves persones a aquest nou projecte, per a sumar-hi veus i forces, i ens veiem il·lusionats amb aquest horitzó de les eleccions municipals de 2023».

El conductor del programa, Toni Rotget, a més, li demana per les estratègies que s'han marcat per a arribar a la població a un any i poc de les properes eleccions. «En aquesta confluència de la Crida tenim una forma de funcionar distinta al que són els partits polítics tradicionals. Una de les primeres passes que durem a terme, el proper dissabte dia 19 de març, és organitzar uns debats municipalistes, que precisament pretenen ser aquest espai de trobada per als diversos agents i persones d’aquest municipalisme transformador i, allà, procurar identificar quines han de ser les línies estratègiques, les línies d’acció d’aquesta acció política que volem. Tot mitjançant diversos debats temàtics, com ara la defensa del territori i l’ecologisme, parlarem també de model econòmic, de feminisme i junta LGTBIQ+, de sobirania nacional, de llengua, de cultura i autodeterminació… Hem convidat molts col·lectius i persones que han estat fent feina per aquest municipalisme o que estan connectats amb els moviments socials per a també sortir d’allà amb les línies estratègiques que ens semblen importants per a construir aquest programa polític».

Podeu escoltar l'entrevista completa aquí:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per D’acord, fa mes de 2 anys
Completament d'acord, Cap Ferrerico. Si no posen a gent de nivell als primers llocs no faran gaire cosa.
Una llista encapçalada per en Manel, seguida per Sastre, Balutxo, Nyegos, Palou … (no necessàriament en aquest ordre) sí que faria ganes de votar i tindria, amb gent de tanta solvència, un èxit assegurat.
Valoració:3menosmas
Per Cap ferrerico, fa mes de 2 anys
Idò jo augur una catàstrofe.
Valoració:2menosmas
Per Municipalisme transformador, fa mes de 2 anys
Això de municipalisme transformador ja ho deien els de Més i han fracassat. Esperem que aquest pic vagi de veres. Pel que fa al nivell dels polítics, deu n'hi do del pobre nivell que tenen els actuals polítics de Més. Criticar VOX? Això és l'unic de bo que fan els de Més, per tant està bé que altres representants diguin altres coses. Estic dx'acord que si la CUP només presenta candidatures a Palma, fracassaran.
Valoració:3menosmas
Per Municipalistes, fa mes de 2 anys
Municipalistes per Palma. La resta de l'illa els importa un pebre.
Valoració:3menosmas
Per Claríssim, fa mes de 2 anys
Una vegada escoltada l'entrevista queden clares vàries coses:
1 - l'enemic és MES. Ni VOX, ni Cs, ni el PP, ni Podemos, ni el PSOE, ni el PI. Venen per canviar les polítiques de MES. Molt coherent.
2 - a la pregunta sobre les seves propostes o estratègies sempre respon amb un "ja ho decidirem, ja veurem, l'assemblea bli bli bli bla. En resum CAP proposta ni CAP estratègia per a millorar la vida de la gent.
Imptrsentables.
Valoració:6menosmas
Per Nivell, fa mes de 2 anys
@Bufff,
I què esperaves? La indigència intel-lectual i cultural de na Sara i na Laura és antològica. Si no hi ha al capdavant gent solvent no hi ha res a fer.
Gent solvent com en Manel, en Sastre, en Balutxo, en Palou o en Nyegos.
Valoració:4menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 2 anys
Visca Mallorca lliure de comunisme pancatalanista
Valoració:-8menosmas
Per Bufff, fa mes de 2 anys
Na Sara augura "un bon resultat perquè creim en un municipalisme transformador".
Auguris fonamentats en creences. Què pot sortir malament? Confondre desitjos amb realitats.
Quin nivell!!!
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente