cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Ferrà censura l'hostilitat del PP contra el català i defensa que sigui un requisit a la sanitat pública

196221

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha instat el PP a «reconsiderar la seva campanya d'hostilitat total cap al català». Segons Ferrà, el PP assetja la llengua a tots els fronts: a l'educatiu, al sanitari, al social i a l'institucional. Davant això, ha convidat els conservadors a «tornar als grans consensos lingüístics i, seguir el camí progressiu que havien marcat precisament vostès. No reneguin tant d'aquella època del PP: la de la Llei de Normalització Lingüística i els decrets de mínims», ha recalcat.

En aquest context, ha acusat el PP de «semblar-se als seus nous socis d'ultradreta» i ha defensat el català com a requisit a la sanitat pública. «Al PP se li ha de reconèixer que és persistent, fins i tot quan perd. No veuen que el requisit del català a la sanitat és un camí de no retorn, que és una necessitat, què és just i és bo», ha assegurat el diputat ecosobiranista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un de's plà, fa mes de 2 anys
@mallorquin si tens oi vomita, perque el que tens dedins és molt dolent.
@ergo sum que crec que és el mateix, no ets més bort perque no te entrenes, ets un miserable pobre d'esperit, a fer la mà i vos entretendreu.
Valoració:0menosmas
Per xisca, fa mes de 2 anys
Algú pensa de veritat que els metges que entenen i parlen el català, no són prou bons? Els que sols ho fan en castellà, són els que demostren NO tenir prou empatia amb els malalts illencs. El català és la nostra llengua des de abans que vinguessin al món les seves avies. I aquests, precisament curts d'enteniment no són. Que s'ho facin mirar.
Valoració:5menosmas
Per ergo, fa mes de 2 anys
Si a ese tal Ferrá, Dios no lo quiera de ninguna manera, una noche de frio y de invierno, le pega un ataque de riñones, o que un pequeño pedrusco se le mete en uno de sus ureters y llega a su casa un doctor argentino, pongamos por caso y debido a sus conocimiento le alivia el sufrimiento, habla en español todo lo que sea incluso con las orejas.
Sé de que hablo y no lo quiero para nadie.
Ahora hay una iluminada, fugitiva como el otro, pero cobrando a base de bien, que habla de poner muertos. No dice cuales ni cuantos.
Valoració:-1menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Así son los ultras. Prefieren morirse en catalán por falta de personal médico antes que ser atendidos en castellano.
Qué asco…
Valoració:-5menosmas
Per Una obvietat meridiana, fa mes de 2 anys
Molt bé Ferrà. Som gran majoria que relacionem el castellà amb els forasters i gonellam, i el català amb la gent del territori.
Amunt el català; arruix tot el forasteram i el gonellam inadaptats.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente