nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

José Ramon Bauzá banalitza la tortura: «La Guardia Civil y la Policía le hacía pupa»

José Ramón Bauzá és molt valent. Piulant a Twitter. En una nova exhibició del seu cinisme i del seu nul sentit de la decència, ha banalitzat la tortura i ha titllat de «terrorista» qui tothom identifica com una de les persones claus per assolir el final de la violència armada d'ETA.

El diputat d'EH Bildu, Jon Inarritu, feia una piulada destacant unes declaracions de qui havia estat un alt càrrec del Ministeri d'Interior espanyol, Fernando López Agudín, en les quals es reconeixia que les forces policials espanyoles practicaven la tortura de manera sistemàtica.

En resposta a aquesta piulada, el líder independentista basc, Arnaldo Otegi, aportava el seu testimoni. Bauzá no va deixar passar l'ocasió de posar-se en evidència i va intentar humiliar les víctimes de la tortura i banalitzar aquesta pràctica execrable.

Bauzá li diu que «plora» perquè la Guàrdia Civil i la Policia li feien «pupa» i l'acusa, sense proves d'haver «matat espanyols».

Cal recordar que Bauzá s'ha fet voluntari de l'exèrcit espanyol, un dels exèrcits que ha provocat més morts de persones innocents de tota la història de la Humanitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Per què serveix un fatxa?, fa mes de 2 anys
Mentres un senador d'un partit d'aquests "tan dolents i perillosos", com diuen i volen fer veure els feixistes que son els nacionalistes nostros, no s'atura de treballar i de demanar millores per a la nostra comunitat, els enxufats de les dretes se dediquen a gratar-se la panxa, per cobrar al final del més la mateixa quantitat o més del que guanyen molts de treballadors a l'any, quan a la fi se decideixen a fer qualque cosa i obren les seves bocotes pudentes, és per destrossar la nostra cultura, ensorrar la nostra economía oi ara, també incitar a que s'ens torturi als que no som dels srus.
Que qualcú amb criteri me digui quins son els partits perillosos de veritat.
I noltros hem de mantenir a aquests monstres, que a sobre de ser totalment improductius, també son absolutament destructius ?
Valoració:14menosmas
Per Blast, fa mes de 2 anys
Un bosses tristes inútil
Valoració:11menosmas
Per En va per camí, fa mes de 2 anys
Què pretén? que li pixin damunt la tomba?
Valoració:9menosmas
Per Carme, fa mes de 2 anys
Patètic, aquest personatge.
Valoració:11menosmas
Per Un sol adjectiu, fa mes de 2 anys
DESPRECIABLE, fins al més íntim.
Valoració:10menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys
IMPRESENTABLE I INSUPORTABLE, així definiria jo a n'aquest personatge.
Valoració:15menosmas
Per 2000, fa mes de 2 anys
@emboscado:"la cara es el espejo del alma" No vull ni imaginar com deu tenir lànima aquest pobre homes.
Valoració:10menosmas
Per Gràcies per contar-hp, fa mes de 2 anys
No just no té vergonya, si no que també li falten empatia, humanitat. sensibilitat, solidaritat i manca de capacitat de raonament. Perque si bé sap que la gent a la que tant odia som incapaços de fer el que els seus han fet i fan als nostros, ningû està exent de perill de ser torturat en determinades circunstàncies, com per exemple si viatja a un país dictatorial perque el confonen amb un espia, o perque no els agrada com vesteix o se comporta, o bé perque ha caigut en mans de mafiosos que vulguin treure doblers a la seva família i més coses dolentes, que no dic perque no me vull extendre.
I segurament, tothom s'ha fitxat, en que aquesta gent de l'extrema i de la ultra dreta, no els afecta el dolor dels damés i que els seus sempre son bons, llestos i guapos, malgrat no servesquin per res i facin por a la fosca.
Valoració:16menosmas
Per Irrecuperable, fa mes de 2 anys
A aquest la realitat li va explotar a la cara. I així li ha quedat.
Valoració:17menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys
Que es pot esperar d'un mamarratxo impresentable, el que diu es delicte i amb publicitat, just que la pobra buboteta es salva perque als que ofen greument no li faràn el més minim cas. Està ben trabucat..
Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente