cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

[VÍDEO] Rosa Estaràs diu en el Parlament europeu que als nins que denuncien l'ensenyament en català «se'ls assetja i se'ls mata»

Aquest passat dilluns, la comissió de peticions del Parlament europeu va debatre una petició contra la immersió lingüística a Catalunya.

Durant el debat, la diputada mallorquina del PP, Rosa Estaràs, va fer una afirmació esborronadora: «cada nin valent, com el de Canet, que s'atreveix a denunciar-ho ha d'anar a la justícia, pagar advocat i procurador i després l'assetgen i el maten». Estaràs pretenia així explicar el perquè el número de denuncies contra la immersió lingüística és ínfim.

Davant l'extrema gravetat de les afirmacions de Rosa Estaràs, la Diputada d'Esquerra Republicana, Diana Riba, va demanar a la diputada del PP que retiràs les mentides que havia dit, a la qual cosa, Estaràs va dir que no havia dit que s'han matat a nins de famílies contràries al sistema d'immersió lingüística.

La diputada republicana va demanar per escrit a la presidenta de la comissió, Dolors Montserrat, que es tengui en compte que l'afirmació feta per Estaràs es falsa, ja que existeix el perill que a l'acta de la sessió quedi fixat que als territoris de parla catalana, s'assetja i mata a nins que s'oposen a l'ensenyament en català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Demanem laseva expulsió de la Eurocàmara, fa mes de 2 anys
I no se pot denunciar a aquesta pocavergonya vividora de l'erari públic? Perque si s'en va al parlament d' Europa calumniant als que lluitam per mantenir viva la nostra llengua, molt especialment als docents, amollant unes calúmnies tan greus com les de tractar-nos d'assejadors i d'assassins d'infants, s'ha de saber que és mentida i que ella és una mala persona que no fa res de bo pels ciutadans que representa, pel que no mereix ocupar un escó d'eurodiputada i demanant laxsevaexpulsió de la Eurocàmara.
Per molt menys han espulsat gent valuosa i decent.

Valoració:10menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys
Mentir,mentir i més mentir i a sobre neguen el que han dit tot i quedar enregistrat.Son molt mala gent.
Valoració:8menosmas
Per eÑarros de Talibalàndia, fa mes de 2 anys
En hi ha uns quants d´eÑarros a les assemblees europees que tendrien d´estar connectats ininterrompudament a màquines de la veritat, i sent així a tot hora marcarien anormalitats, com a falsàries de mena que són.
Valoració:10menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys
-Es una repugnant despulla humana,,,, jo avans no era independentista, però de veritat t´ho posent tant dificil per seguir siguent espanyol i estimar aquest païs que ja fa temps que he canviat la truita,...(com es pot ser tant miserable dient això i més sent mallorquina),...es fastigós.
Valoració:15menosmas
Per Xusma fatxa i prepotent, fa mes de 2 anys
Aquesta bergante xerra un dia a l'any i en cobre 365 ja que no podem fer com el bufet de'n Rivera, que deixi de xerrar aquest dia, per sentir animaladas pot anar a les "macrogranjas" allá Estaràs a gust amb els teus congèneres i ses oloretes.
Valoració:12menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys
Segueix així i Estaràs dins l´infern per mentidera!
Un dels manaments de la llei de Déu: NO mentiràs.
Valoració:11menosmas
Per És injust, fa mes de 2 anys
I aquesta calúmnia tan greu, no se pot denunciar!
És que me pareix totalment esperpèntic i antidemocràtic,que una persona pugui anar escampant calúmnies, falsos testimonis i falses a sobre, també falses acusacions d'assassinats i d'assejaments, només pel fet d'ocupar un escó a un parlament.Però que la majoria de la gent normal i corrent, que treballa. paga els seus impostos i cumpleix amb les lleis i respecta al seu pròxim, sàpiga la "vida i miracles" del que escampa la seva merda, però que no els pugui comentar, per por d'acabar al banquet dels acusats per difamació.


Valoració:12menosmas
Per Blast, fa mes de 2 anys
Energúmena ! Tros de bèstia mentidera! Haver de mantenir aquesta femta amb dobblers públics es una vergonya
Valoració:22menosmas
Per Tià, fa mes de 2 anys
Estil Casado. Com més animalades diguis més cas te faran els mitjans de comunicació.
Valoració:24menosmas
Per escorpí, fa mes de 2 anys
Estaràs pot anar amb en Rafa Nadal. A ella li poden posar el castell de Bellver al seu nom: Castell de Bellver-Rosa Estaràs.
Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente