algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Casado acusa Sánchez d'usar la investigació a l'Església per tapar els casos d'abusos a València i les Balears, però no diu res de Madrid

El president del Partit Popular espanyol, Pablo Casado, ha acusat aquest dilluns el Govern de Pedro Sánchez de tapar els abusos de menors succeïts a les Balears o al País Valencià, comunitats governades per socialistes, amb la investigació a l'Església catòlica.

Casado ha subratllat que la informació no ha de cenyir-se a «un determinat col·lectiu» i ha considerat que la proposta té tints electoralistes i cerca tapar la situació de menors explotats sexualment en regions governades pel PSOE. En cap moment s'ha referit a casos similars registrats a la comunitat de Madrid, governada pel PP.

«Res és casual amb aquesta degradació institucional d'aquest Govern que aprofita la campanya a Castella i Lleó no sols per a repartir fons europeus, emmordassar al parlament espanyol, usar el CIS i la televisió publica, sinó també per a, en aquest cas, fer polítiques per tapar casos en les seves autonomies», ha afirmat.

Curiosament, el líder del PP espanyol ha reiterat que la seva formació defensa que s'investigui qualsevol cas, «s'hagi produït en el si de l'Església o en una comunitat com València o les Balears» i ha demanat «transparència, responsabilitat i càstig» amb «els malvats» que hagin comès aquests delictes.

L'Oficina del Defensor del Poble, que dirigeix Ángel Gabilondo, ha assegurat que «actuarà, en el seu moment, en conseqüència» en funció de si s'aprova o no la iniciativa registrada pel PSOE, que demana que la institució encapçali la investigació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per la veu de l´oracle, fa mes de 2 anys
Un partit PPodrit com el de Casado no es pot sostenir gaire temps damunt d´un cubell d´escombraries en descomposició. I el PP hi està.
El que en temps del totxo Rajoy encara estava tapat i no pudia, 10 anys després ja no hi ha qui aguanti la fortor que fa. O sigui que, o Casado es recicla ben reciclat o en tocar poder tardarà una eternitat.
Valoració:2menosmas
Per Fuff...toma pinyuelo, fa mes de 2 anys
Els seus mateixos el fotran al carrer més aviat que prest. Qui en vol un que no guanya ni fent trampes?. El ridícul de la votació de la reforma laboral és estratosfèric, i si els fatxes no aguanten una cosa és que es burlin d' ells.
Valoració:3menosmas
Per Està desesperat, fa mes de 2 anys
Sap que no governarà mai perquè el govern de Sanchez ho fa molt bé, garanteix la pau social i preserva els interessos dels empresaris i a damunt ha desactivat l'independentisme a Catalunya. Caput, en Casado està acabat.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente