algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
10°

Costa, sobre el canvi de nom de l'aeroport de Palma: «Rafel Nadal ha demostrat, dins i fora de la pista, ser mereixedor d'un honor d'aquest tipus»

194429

El portaveu del PP al Parlament, Antoni Costa, ha demanat aquest dilluns que el debat sobre la possibilitat que l'aeroport de Palma rebi el nom de Rafel Nadal no sigui una «batalla política» mentre que el portaveu de MÉS per Mallorca a la Cambra autonòmica, Miquel Ensenyat, ha insistit que el «gran problema» és la gestió de la infraestructura.

En una roda de premsa al Parlament, Costa ha reiterat l'opinió favorable del PP perquè l'aeroport rebi el nom del tennista «perquè dins i fora de la pista ha demostrat ser mereixedor d'un honor d'aquest tipus».

Tot i això, el portaveu del PP ha demanat que no es converteixi el possible debat en una «batalla política» que podria «desmerèixer i incomodar» el nom «del millor tennista espanyol de tots els temps».

Per part seva, també en roda de premsa, el portaveu de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, ha insistit que el «gran problema» de l'aeroport de Palma no és el seu nom sinó la seva gestió.

«El gran problema de Son Santjoan és que cap de les administracions de les Illes, ni el Consell de Mallorca, ni el Parlament ni el Govern tenen cap poder decisió sobre la infraestructura», ha apuntat.

Ensenyat ha donat la benvinguda al PP al debat de l'aeroport i ha insistit que no es pot quedar en el nom.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Aeropuerto internacional RAFAEL NADAL PARERA - PALMA DE MALLORCA

Chapeau 👌
Valoració:0menosmas
Per Escardapenyes, fa mes de 2 anys
En sa feina que hi ha per fer i hem de gastar el temps discutint sobre aquestas beneituras que se inventan els grans emprenedors de Ñ.
Però és que no s'aturen de cercar cosas per fer-mos emprenyar, és ben vera que Ñ és un país diferent i de PPandereta& Vox que promouen"grandes cosas"
Salut tenguem per fer la República Catalana i.......
Valoració:5menosmas
Per Li costa a en Costa!, fa mes de 2 anys
L´únic que ha demostrat ha estat que sap donar cops a la pilota! Res més!
I ja en posarà un tros a l´olla d´un cop!
Un pagès mereix més respecte. Almenys ens dóna de menjar a tots.
I que no va de bracet amb un rei que ha hagut de fugir i exiliar-se?
Regals a na Corina... etc . Però els doblers no són seus. Eren Nostres.
En voleu més?
Jo d´en Rafa i la seva dona Mery, Ja, ja, ja: en bon mallorquí a la pila bautismal: Xisca
declinaria l´honor. Almenys no em veuria amb la
vergonya des veure que esm tornen dins la gerra!
Valoració:10menosmas
Per Evaristo Contreras Cortes, fa mes de 2 anys
Que li posin es nom seu a un Poliesportiu i ja li sobra…. No ha inventat res, per molta punteria que tengui pegant pilotades amb una raqueta.
Valoració:14menosmas
Per de cap manera, fa mes de 2 anys
Nada tengo contra él. Personalmente, no lo he visto jamás.
Estoy en contra de poner nombres de personas a "cosas", como por ejemplo: aeropuertos, puertos muelles, calles, edificios etc., ya que nunca se consigue el consenso de todos. Además, los méritos de cada uno serían mas que discutibles.
Sería otro disparate como el de Barajas, renombrado "Adolfo Suárez".
Ambas cosas me resbalan..
Valoració:5menosmas
Per Lluís Martí, fa mes de 2 anys
No hem de perdre el sentit comú. El seu mèrit es pegar cops a una pilota. Estic molt d'acord que amb un nom de carrer a Manacor ja està bé. Miquel Bover, que va esser moltes vegades campió del món de bicicleta en pista i víctima de la repressió franquista, si bé aconseguí escapar quan l'anaven a matar, només té dedicat un carrer.
Valoració:18menosmas
Per Dois cars, fa mes de 2 anys
Sabien que la petició l'ha feta una persona que no viu a Mallorca, ni a cap altra illa de les Balears i que a sobre, a la petició feta a través de Change.Org posa "Aeropuerto de La Palma"?
És una begenada feta per una persona que no pinta res en aquest assumpte, però que costaria molts de doblers públics, tan necessaris en uns moments tan difícils com aquests.
I a Rafel Nadal li agrairiem que declinàs la proposta, perque a més de no poder permetrer-nos aquest capritxo, és totalment inadequat per una persona jova, que és viva i que volem que hi continui durant molts d'anys.
Valoració:14menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys
Molt mereixedor ha fet un gran bé a la humanitat.VERGONYA.
Per cert,li posaran RAFA NADAL O RAFA NAVIDAD?
Valoració:13menosmas
Per Cati, fa mes de 2 anys
Idò jo trob que amb un carrer a Manacor, però no en vida, ja en té prou. Recordau quan proposaren que fos Doctor honoris causa? Idò el mateix. Per a mi, NO. Encara no sé de qui ha estat la idea d'ambdues coses, però NO. Una cosa és jugar a tennis bé i una altra doctor.
Valoració:16menosmas
Per Catalunya sencera, fa mes de 2 anys
No es pot esser ensems heroi de la nació catalana ocupada i de l'estat imperialista espanyol ocupant.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente