algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

La Crida per Palma proposa una «confluència» a la CUP

Aquest cap de setmana la Crida per Palma ha realitzat una assemblea de treball on ha aprovat una proposta d'acord amb el que confia «sumar el millor dels recorreguts de la Crida per Palma i la CUP».

El document, que no s'ha fet públic, encara ha de ser estudiat per la CUP Palma. És de destacar que el text obre la porta a «noves aliances i sumes de forces», entenent que el camí obert per la formació municipalista a les passades eleccions municipals encara té marge per créixer. També parla obertament d'una «candidatura conjunta» als propers comicis locals, que representi «la veu de la Unitat Popular».

Fonts de la Crida han parlat de «molta il·lusió» pel que implica la proposta i el seu possible desenvolupament els pròxims mesos. El possible acord deixa oberta la forma jurídica que, en cas de ser acceptada per la CUP, hauria de prendre la confluència entre les dues formacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Garbell, fa mes de 2 anys
Encantat. Que farien si treuen majoria. Governar amb quines capacitats de gestió.
Valoració:-1menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys
Els vots els vàrem tudar l'any 2015 i 2019 votant n'Armengol i companyia.
Valoració:4menosmas
Per Camí tancat, fa mes de 2 anys
“Camí obert”, no facef rialles.
Gràcies per tudar els vots.
Valoració:2menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys
Sembla que l’essencial i fins i tot abans de fer els programes , la prioritat es que tots els grups d’esquerres tinguem presència i campanya electoral pròpia. Totes les candidatures malavingudes i contra les polítiques de dretes, però cadascú per ell, com més candidatures millor, més festes i més colors.
Valoració:2menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys
Si no organitzen candidatures al Consell i al Parlament tornaran a fer el ous en terra.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente