algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

El Parlament demana la compareixença de la delegada del Govern espanyol perquè expliqui la fugida de l'aeroport de Palma

La Comissió d'Afers Institucionals i Generals del Parlament ha aprovat la petició de compareixença de la delegada del Govern espanyol a les Illes Balears, Aina Calvo, per a explicar la fugida de l'aeroport de Palma després d'un aterratge d'emergència per una suposada emergència mèdica.

Els grups han donat suport a la sol·licitud de compareixença, presentada pel PP, que ha argumentat que en aquell incident la seguretat «va quedar en evidència a nivell nacional i internacional».

Cal recordar, però, que la delegada del Govern espanyol no té l'obligació de comparèixer perquè és una representant d'una institució estatal sobre la qual la Cambra autonòmica no té competència.

Tot i això, la diputada del PP Núria Riera ha assenyalat que Calvo té la «responsabilitat moral i l'obligació política de donar la cara» i referir-se, a més, a la problemàtica de la immigració il·legal.

La diputada del PSIB Sílvia Cano ha argumentat, per part seva, que l'incident «intolerable» ja està sent investigat i ha recordat que dels 25 implicats 21 ja estan a la presó i quatre encara els cerquen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 2 anys
És evident que no sap fer la seva feina!
Encara és hora de detenir els que possiblement empestaren de Covid Mallorca!
Hi pot haver una explicació raonable?
Si tingués un dit, UN DIT, de vergonya, dimitiria!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente