algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Unidas Podemos insta el Govern a «treballar intensament» per a reduir la temporalitat dels docents

Pablo Jiménez, diputat d'Unidas Podemos en el Parlament, ha registrat aquest dimecres una sèrie de preguntes parlamentàries dirigides a la Conselleria d'Educació amb l'objectiu d'abordar la temporalitat laboral entre els treballadors públics. Jiménez ha destacat en aquest sentit que «el Govern ha de treballar més intensament perquè la temporalitat dels treballadors del sector educatiu se situï per sota del 8%, tal com marca la Unió Europea».

Unidas Podemos demana, així, conèixer les xifres relatives a la temporalitat laboral dins dels professionals de l'educació, en infantil, primària, secundària, formació professional, escoles oficials d'idiomes, música i arts escèniques, plàstiques i de disseny.

Jiménez ha explicat que «des de l'any 2017 s'han tret més de tres mil places a concurs públic d'oposició, són xifres esperançadores tenint en compte els anys anteriors i la nul·la preocupació del PP quan governava per aquesta matèria, però encara hi ha un nombre molt elevat de treballadors públics que, fins i tot havent aprovat el concurs d'oposició, segueixen sense comptar amb una plaça».

D'altra banda, la formació sol·licita conèixer a més com afecta el servei educatiu el procés d'estabilització d'interins, quants aspirants han aprovat el concurs d'oposicions de 2017, 2018, 2019 i 2020 i no han obtingut plaça, i quantes d'aquestes places han quedat sense adjudicar. En aquest sentit, Jiménez ha explicat que «és necessari continuar augmentant el nombre de places de docents a les Balears i facilitar l'accés a les persones aspirants, explorant totes les possibilitats jurídiques i pressupostàries existents».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No ho entenc, fa mes de 2 anys

No ho entenc. Podemos insta al govern del qual Podemos fa part? Aquest partit ha acabat com ha acabat per culpa de tots aquests dois que fan.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente