cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
18°

Neix l'Espai Consum, una aula oberta per a oferir formació sobre consum a professionals de l'administració, entitats i empreses

La nova infraestructura Espai Consum, que s'ha de convertir en una aula oberta per oferir formació de consum a professionals de les diverses administracions públiques, a entitats ciutadanes i a empreses, ha estat presentada aquest dimarts.

La instal·lació, ubicada al Casal Ernest Lluc disposa d'una aula de formació amb capacitat per a 25 persones, dotada de mobiliari, connexió a internet, ordinadors i sistemes d'àudio i televisió per poder projectar recursos audiovisuals i fer connexions telemàtiques. «En un món cada vegada més complex, és molt important que els consumidors coneguin els drets i la normativa que els empara», ha explicat la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez.

També ha recordat que una de les moltes tasques que té encomanades la Conselleria de Salut i Consum és la protecció dels consumidors i usuaris. Dins aquest marc, la idea és que l'Espai Consum es converteixi en una aula oberta per a la ciutadania, en què es pugui dur a terme, amb la col·laboració d'altres administracions, formació a professionals, col·lectius vulnerables, pimes, cossos i forces de seguretat de l'Estat, entre d'altes.

Un dels objectius és aconseguir que millori el servei que l'Administració presta als ciutadans perquè sigui més eficaç i eficient, i, en particular, perquè aquests atributs es reflecteixin en el servei que ofereixen als consumidors els organismes públics amb competència en matèria de consum.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ho respecto, fa mes de 2 anys

Si com pareix indicar-ho tot, només és conservadora i de dretes. I malgrat no se compartesqui ideologia, s'ha de respectar perque també és una demòcrata. El problema greu, ve quan els nazis i els feixistes volen comandar als parlaments democràtics, perque ho trasbalsen tot, degut a que la seva finalitat és destruir la democràcia i fer-se amb el poder per la força.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente