nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Yllanes troba «indecent» que Almeida mantingui el carrer Crucero Baleares

El vicepresident del Govern i conseller de Transició energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, ha considerat «indecent» que el batle de Madrid, José Lus Martínez Almeida, mantingui el carrer Crucero Baleares.

Així ho ha expressat el vicepresident a través del seu compte de Twitter, després que l’Ajuntament de Madrid hagi restituït el carrer Crucero Baleares.

Sobre aquesta qüestió, Yllanes ha recordat que «el batle de Madrid té plenes competències per canviar el nom dels carrers de la seva ciutat».

«És indecent que prefereixi mantenir la que fa homenatge al Crucero Baleares, vaixell causant de la ‘Desbandá’, una massacre de milers de civils i que embruta el nom de les nostres illes», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Hola amiguitooooooos.
Cómo echtan uchtedeeeeees?

Valoració:0menosmas
Per indecente, fa mes de 2 anys

Qué es lo que encuentra "indecente" este caballero?. He de suponer que fuese hundido y muriesen en él cientos de marineros.
El hundimiento si que fue indecente. Se mire como se mire.
Por cierto: creo que la misión de este caballero es trabajar para que los habitantes de estas islas estén lo mejor posible, y se deje de "historias" pasadas y que por mucho que las removamos nada cambiará. Y que el alcalde de Madrid haga lo que crea oportuno.

Valoració:-11menosmas
Per Bernat, fa mes de 2 anys

Una demostració més de la mentalitat provinciana que infecta la nostra ment. Ens hauria de resultar indiferent el que facin a l'altiplà. Ja s'ho faran! Com si li volen dedicar un carrer al monstre del llac Ness. Què en som nosaltres del que facin per allà?

Valoració:0menosmas
Per Feixina, fa mes de 2 anys

Yllanes i els altres progressistes que tenen por d'esbucar el moneot de sa Feixina.

Valoració:5menosmas
Per Pobleret, fa mes de 2 anys

Mira que el nom de Baleares, en aquest com nom de creuer, hagi d'anar lligat a la sangunaria masacre franquista de gent indefensa és una vergonya immensa. I a sobre aquests del PP li posen plaques d'homenatge. Es de miserables i inhumàns

Valoració:7menosmas
Per És innútil dir res, fa mes de 2 anys

Vist el que fa les dretes amb el mamotret de Sa Feixina, o com se posen quan qualcú tracta de reparar els crims del franquisme, molt me tem que se pensen que aqueix creuer feia obres de caritat.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente