cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Mariano Rajoy serà a Palma el proper 27 de gener

L'expresident del Govern espanyol, Mariano Rajoy Brey, serà a Mallorca el proper dia 27 de gener, ja que serà el protagonista de la primera conferencia-col·loqui de l'any del Cercle de Economia de Mallorca.

La trobada es farà el pròxim 27 de gener a les 13.00 hores a l'hotel Valparaiso, a Palma, on compartirà amb socis i convidats les seves reflexions sobre la situació actual a Espanya.

El Cercle de Economia ha explicat que Rajoy és una figura «clau en la transició democràtica» i el seu testimoniatge és «imprescindible per a entendre els fets decisius de la nostra història recent».

Després de la conferència tendrà lloc un berenar-col·loqui exclusiu per a socis del Cercle de Economia de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 2 anys

A en Mallorquí li falta la No dels Españols.
Castellà castella-no
Pi pi-no
...
mallorqui mollorqui-NO
Des d´aquí se sent la ferum!

Valoració:3menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@Escardapenyes
Hombre.
Maons, maons…..🙄
Pladur, si acaso.
Y de BricoDêpot.

Valoració:-2menosmas
Per ARRUIX, FORA !, fa mes de 2 anys

Aquest homonet, ara mateix, hauria d´estar davant d´un tribunal internacional, per tot el mal que va fer i el bé que deixà de fer.
Un autèntic indesitjable !

Valoració:11menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

M. Rajoy o Mariano Rajoy, quin del dos de la santíssima dualitat és el que ve, no em queda clar? La dualitat és la hipòstasi d'una mateixa essència immaterial. Uf, quin embolic que m'he fet. La Justícia espanyola sembla que ho té ben clar, però, perquè ha dictaminat que "M." i "Mariano" no són la mateixa persona, malgrat compartir ambdós el cognom "Rajoy". Cal acceptar-ho com un dogma de fe, tanmateix, com passa amb tots els dogmes, la raó diu el contrari. Democràcia plena, va dir aquell. A on és, per favor...?

Valoració:11menosmas
Per Escardapenyes, fa mes de 2 anys

El mestre baves Brei de la reforma laboral més gravosa per els drets i l'economia dels treballadors, i més beneficiosa sobretot per els grans empresaris que d'ençà la crisis de 2.008 han multiplicat brneficis, no ho dig jo, ho diven ells mateixos, que va buidar las reservas de las pensions per "donar" als bancs 62 mil milions, que no han tornat ni tornaran mai, declarant beneficis any rere any.
Supos que els fatxorros forrats l'aplaudiran en les orelles, fora mamarratxos d'aquesta espècie.



Salut tenguem per combatre aquesta púrria que és el càncer PPodrit d'EspaÑa.Visca la República Catalana que ja comença a posar maons.

Valoració:10menosmas
Per Ja ho val!, fa mes de 2 anys

Amb tantes eminències en questió d'Economia i de Política com hi ha, no s'els han ocorregut als Cercle d'Economia cap altra cosa, que dur a aquests personatge?

Valoració:9menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 2 anys

Gran Presidente y mejor persona.



Le faltó contundencia a la hora de detener el golpe de estado separatista

Valoració:-12menosmas
Per Increïble, fa mes de 2 anys

El Covid, i ara això...
No en sortim!

Valoració:13menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

No se junten que no se semblin.

Valoració:15menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys

-El Cercle d´Economía s´ha lluit invitant aquest element que d´economiste honrat no en té res (salvo que no sigui per exposar les sevas reflexións i xanxullos que feian en el PP per el financement ilegal del partit, conjuntament amb el denostat ex-tesorer Bárcenas i áltres als carrecs).
-Repeteixo,.... el Cercle d´Economía s´ha lluit.
-

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente