cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

El Pi: «No estam molt a favor de les desqualificacions urbanístiques, ja que poden provocar indefensió a propietaris i inversors»

El Pi - Proposta per les Illes Balears s'ha abstengut de l'aprovació inicial de la modificació del Pla Territorial de Mallorca perquè veu els criteris plantejats «difícilment objectivables». Pere Soler, portaveu de la formació al Consell de Mallorca, ha explicat que pensen que «s'ha primat la precipitació i els interessos electorals. Des d'El Pi no estam molt a favor de les desqualificacions urbanístiques, ja que poden provocar indefensió a propietaris i inversos».

Soler també ha dit que «ens trobam davant una modificació profundament estructural que tendrà conseqüències dins l'àmbit social i econòmic de Mallorca». L'inquer també ha afegit que aquesta decisió «no ha arribat a cap consens amb els ajuntaments afectats».

La formació considera que s'ha de «contenir i reduir el creixement urbà aïllat» però «malgrat el caire ideològic d'algunes mesures concretes hem anteposat els interessos generals sobre els particulars».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.