algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Echenique, Asens i Pisarello celebren la victòria de Valtònyc a través de les xarxes socials

El portaveu d'Unidas Podemos al Congrés, Pablo Echenique, ha definit com «una altra garrotada» per a la justícia espanyola el fet que el Tribunal d'Apel·lació de Gant hagi decidit no extradir al raper mallorquí Valtònyc . Concretament, ha denunciat a través de les xarxes socials l'existència de «delictes medievals» al Codi Penal i les sentències «ideològiques» de certs jutges que «esborronen com a país i deterioren greument la imatge internacional d'Espanya».

També, el president d'aquest grup parlamentari, Jaume Asens, ha celebrat la decisió de la justícia belga en reivindicar que «rapejar contra la monarquia no pot ser delicte», sinó que s'emmarca dins de la «llibertat d'expressió». Així com el dirigent d'En Comú Podem i secretari primer de la Mesa del Congrés, Gerardo Pisarello, ha comentat que la justícia belga «recorda que cantar un rap contra la Corona no pot portar a la presó Valtònyc ni ningú perquè és llibertat d'expressió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per betzol, fa mes de 2 anys

Mientes como una bellaco. Es totalmente falso que "una canción sea considerada por los jueces como un acto de terrorismo".
Con estas palabras demuestras que no sabes nada. Léete todas su "canciones" y después ya hablarás. Si estas de acuerdo con ellas, demuestras que eres de su calaña.
Y métete en la cabeza que yo no defiendo, de ninguna manera, ningún acto de violencia, venga de donde venga y sea el que sea. Si alguien se ha salido de madre, hay que meterle mano.

Valoració:-4menosmas
Per Terrorisme si son esquerres, drets si son dretes, fa mes de 2 anys

Una cançó és considerada pels jutges espanyols un acte terrorista, en canvi que uns militars retirats que tenen armes al seu poder, diguin que s'haurien de fusellar a vint i un mil.lions de fills de put@ junt amb els seus fills perque no son franquistes, se considera "derecho legítimo a la libertad de expresiôn".
Ben igual d'aquell altre, que disparava amb una metralleta a les fotografies del president del govern de l'Estat i als seus ministres, que els jutges també consideraren llibertat d'expresió
Tampoc és acte terrorista, el que feren els feixistots que entraren al centre Blanquerna pegant a la gent i fent desastres, que ho consideren un doiet d'infants i han aturat la seva entrada a la presô.
Si ets d'esquerees una cançô és delicte. Si ets de dretes, amenaçar de mort, pegar i disparar és llibertat d'expresió.
Iquè no és guapo, això?

Valoració:7menosmas
Per Bartomeu, fa mes de 2 anys

Enhorabona per la teva valentia i tot el q has aconseguit, tota la admiració per part meva

Valoració:8menosmas
Per Al segur emigrant, fa mes de 2 anys

si per a tu una democràcia autèntica no és llibertat d´expressió és SEGUR que t´has equivocat de continent d´acollida. El teu país deuria ser Turquia o Corea del N..

Valoració:7menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

Ja es clar que si.-
Visto lo que acabas de largar, cabe suponer que tu estas de acuerdo con las bombas y la goma dos. Si lo este fugitivo es libertad de expresión, yo tengo el mismo derecho a decir sus barbaridades. Naturalmente no las diré, entre otros motivos porque respeto a todas las personas, aunque no piensen como lo hago yo. Quédatelo.

Valoració:-12menosmas
Per Derogar i aprovar, fa mes de 2 anys

I a més a més aprovar l'amnistia i derogar la llei mordassa

Valoració:10menosmas
Per Ja és clar, que si!, fa mes de 2 anys

Sia quina sigui la seva ideologia, qualsevol persona que se sent demòcrata i que comprèn en que consisteix la democràcia, cel.lebra aquesta victòria.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente