algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

El Pi creu que els Pressupostos del Consell «no ataquen d’arrel» problemàtiques derivades de la Covid-19 que afecten pimes, comerciants i restauradors

El Pi-Proposta per les Illes Balears s’ha abstengut en la votació final dels Pressupostos 2022 del Consell de Mallorca perquè els considera «poc equitatius». Així mateix, el portaveu de la formació al Consell, Pere Soler, ha explicat que «entenem que la prioritat, derivada de la crisi de la Covid-19, ara mateix, és no deixar ningú enrere, però una institució que té competències en l’activitat econòmica hauria d’ajudar més a diversificar el model econòmic».

El polític inquer també ha manifestat que «encara que sí que posen el focus en l’àmbit social es deixen fora part dels sectors que més estan patint les conseqüències de la pandèmia, gent gran, joves, pimes, comerciants i restauradors».

Així i tot, el grup polític fa un balanç sobre el procés de tramitació dels Pressupostos positiu i les aportacions pròpies que han estat ateses, «importants inversions en carreteres per valor de més de 8 milions d’euros o la quantia significativa per als centres de menors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.