nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Joves per les Illes, sobre El Pi: «Es requereix seny, consens i unitat: un espai polític amb un partit i unes joventuts»

192205

Davant la notícia d’un pont de diàleg entre els representants de les dues sensibilitats d'El Pi-Proposta per les Illes Balears, Joves per les Illes vol encoratjar-los a «arribar a uns acords que permetin seguir el camí emprès des de la seva creació el 2013».

«La tasca feta fins ara ha estat important per a millorar la societat illenca i dividir un espai més que necessari per a les Balears només generaria una oportunitat d'or perquè el sucursalisme i els extrems dirigissin les polítiques a seguir en un futur pròxim. Les Illes Balears no mereixen seguir subordinades a les polítiques sucursalistes dirigides des de Madrid ni als partits que les promouen, però justament aquests seran els màxims beneficiaris de les disputes internes del nostre espai polític», han explicat.

A més, han remarcat que, com afirmaven en el comunicat del 20 de juliol, «les divisions en el si del partit no són ideològiques, ni de ruta de futur. Qualsevol altra causa de divisió, aleshores, perd tota raó de ser si es pensa en tota la gent que treballa per tirar endavant l’espai polític, lluny de les primeres línies i els càrrecs. Per respecte a tots aquests homes i dones, tots els actes dirigits a acabar les disputes internes han de merèixer el màxim esforç per ambdues parts». «Es requereix seny, consens i unitat: un espai polític amb un partit i unes joventuts», destaquen els Joves per les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.