algo de nubes
  • Màx: 13.61°
  • Mín: 7.77°
13°

Gelabert mostra el seu «orgull» a Son Coletes per la feina del Govern a «les fosses del franquisme»

La portaveu d'Unides Podem en el Consell de Mallorca, Magdalena Gelabert, ha visitat aquest dimarts, juntament amb altres càrrecs del partit, el cementeri de Son Coletes a Manacor i ha transmès el seu «orgull perquè a la fi estam desenterrant de les fosses del franquisme als nostres referents democràtics que moriren defensant l'ordre democràtic».

Gelabert ha explicat la visita, on ha destacat que el treball d'Unides Podem des del Govern en Memòria Democràtica «va alineada amb el que demana la Unió Europea i l'ONU pel que fa a la defensa dels Drets Humans».

En aquest sentit, ha lamentat que «és trist veure com partits com el PP i Ciutadans han ignorat tots aquests anys les excavacions de Son Coletes i la resta de fosses».

«Sabem que arribam tard, hi ha moltes famílies, molts fills i filles, que fa 85 anys que esperen per enterrar dignament els seus pares i mares», ha ressaltat, a la vegada que ha afegit: «No volem arribar més tard».

En aquesta línia, ha indicat que són «persones torturades, obligades a exiliar-se, empresonades i assassinades, persones que són ara els nostres referents i que foren assassinades per defensar la democràcia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.