algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

El Pi proposa reduir l’Impost de Turisme Sostenible davant la temporada turística del 2022

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha proposat reduir l’Impost de Turisme Sostenible (ITS) a la meitat, recuperant els tipus impositius de quan es va aprovar la creació d'aquest. L'ITS «ha perdut el seu caràcter finalista, els doblers no es dediquen prioritàriament a les externalitats negatives que provoca el turisme», ha recriminat el portaveu de la formació, Josep Melià.

Des del partit, pensen que «l'impost requereix una reflexió i més quan les incerteses amb relació a la covid i a la temporada turística del 2022 s’estan multiplicant», ha explicat Melià, i per això, defensen que «l'ITS s’hauria de reduir a la meitat, i, per tant, recuperar unes quanties que siguin assumibles per un moment de crisis pel principal motor econòmic de les Illes Balears», ha afegit.

El «Govern de les Illes Balears hauria de posar les eines, els instruments, els esforços perquè la temporada turística funciones el millor possible aquest 2022», ha assenyalat el diputat; així i tot, «no és optimista» en què els facin cas a la reclamació de la formació, juntament amb els hotelers, ha acabat dient Melià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 2 anys

Però si serà una temporada de rècord. No hi estic d'acord. Aar, dimissió per als que l'empren per a finançar xorrades. Això és malbaratament de fons públics.

Valoració:0menosmas
Per Increïble, fa mes de 2 anys

Per què no proposa canviar de model econòmic?
Encara està aferrat alturisme, el Pi?

Valoració:1menosmas
Per Increïble, fa mes de 2 anys

Ens rebaixen als mallorquins que viatgen?
O els que vénen no deixen tantes deixalles?

Valoració:1menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Quin morro teniu, sou la veu de la CAEB i els hotelers, ha quedat ben clar ara, per si qualcú tenia cap dubta. Mallorca us importa ben poc pel que es veu. Hipòcrites!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente