algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

Josep Miquel Arenas: «Deman a la societat mallorquina que es mobilitzi per exigir la llibertat de Pablo Hasél»

Hores després que el Tribunal Constitucional de Bèlgica declaràs inconstitucional la llei belga que persegueix els insults al Rei en considerar que col·lideix amb la llibertat d'expressió, el jove artista mallorquí Josep Miquel Arenas, antigament conegut com Valtònyc, va ser entrevistat per Ona Mediterrània.

Arenas es va declarar «eufòric» i va explicar que «estic molt content perquè després de tres anys i mig de lluita, ara podré tornar a viatjar lliurement per Europa».

El cantant va explicar, també, que el 23 de novembre es farà el judici d'extradició, i va aclarir que «em jutgen per uns delictes que no existeixen a Bèlgica i per tant som optimistes».

Arenas ha explicat que «Europa està marcant el camí» i ha demanat a la societat mallorquina que «es mobilitzi per exigir la llibertat de Pablo Hasél».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Andreu, fa mes de 2 anys

Societat mallorquina? Quina societat mallorquina?

Valoració:-2menosmas
Per Que paguin els que fan el mal, fa mes de 2 anys

@Josep Miquel. Si Europa posa multes a Espanya per seu comportament injust i antidemocràtic, hem de sortir tota la bona gent demòcrata per exigir que a aquests doblers els paguin els espies-acusetes-denunciadors, els jutges i fiscals inquisidors, els corruptes que s'han beneficiat i els partits polítics als que pertanyen aquests element i no noltros. Només faltaria, que perque uns s'en riuen de la justícia i fan passar per democràcia el que és feixisme i dictadura rencorosa, ho hagem de pagar els innocets amb retallades en serveis, sous, pensions, beques i damés contingents i pagant més impostos, mentres ells tornen a fer trampes per alliberar-s'en de pagar.
Qui l'ha feta que la pagui i no hi ha més per discutir.

Valoració:6menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys

A alguns que desconeixen com funciona la Unió Europea els hi aconselleria mirin el TFUE i el TUE, i que es vagin preparant ells, pert asses, i per desgracia tots els ciutadans perque no de balde Espanya es el país mes sancionat de la UE, i les lleis europeas, que estan per damunt les nostres permeten que es quedi sens ajudes, sens dret de vot a les decisions que es prenguin i algunes cosetes més. Per cert si surt algún "especialiste" en Dret Internacional Públic que es pensi que es pot fer un "Spexit", convé que ens ilustri a tots de com es podrà pagar el deute d'Espanya que es molt superior al PIB. Deixant apart que eel cas de'n Valtonyc estarà mes que possiblement acabat, amb la Sentencia del Tribunal d'Apelació i el cas de'n Hassel acabarà al TEDH, i li haurem de pagar tots, vosltres també "patriotes d'opereta bufa" pagan les indemnitzacuons, i després a callar perque no tendreu dret a protestar

Valoració:1menosmas
Per Rafa, fa mes de 2 anys

🤣🤣🤣🤣😅😅

Valoració:-4menosmas
Per Pepito, fa mes de 2 anys

Mientes, Pepita. Tú solo quieres libertad de expresión para los tuyos. Los que no lo son, tienen que estar calladitos. Por gonellas, fachas, españolazos y ñordos.

Valoració:-4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

😂😂😂😂😂
“Deman”, dice, el ídolo de masas.
A ver.
Salir en DBalears no te convierte en Eminem.
Aunque salgas cada día.
No sé si me explico.

Valoració:-8menosmas
Per Si Espanya no rectifica. ho pagarà car, fa mes de 2 anys

Si continúen empresonant a persones només per haver dejectat al monarca, mentres que els corruptes i estafadors a gran escala de les dretes son incomprensiblement absolts de tots els seus delictes, tot el mal que se fa a un determinat grup de gent, simplement per parlar de la injustícia versus la impunitat de la que gaudeix un altre grup, que també he esmentat, recau continuament, com raig continu d'aigua sobre la roca, sobre la reputació d'Espanya com a país, que ja de per si no és bona i que amb cada una que se fa, va a pitjor.
I és que aquesta manera de procedir només la ténen les dictadures.
I Espanya. amb tot el seu passat colpista i dictatorial, està més en el punt de mira que qualsevol altre amb un passat democràtic impecable.
Per tant que ningú se queixin, si un dia la deixen fora d'ajudes i de protagonisme, com s'esta fent, molt acertadament per cert, amb Polònia i Hungria, perque tot aquest grup de fatxes acusetes i de jutges i fiscals inquisidors i partidistes, estan enfonsant al país que diuen estimar tant díns de la misèria i la i de la mala reputació.

Valoració:6menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Per la llibertat d'expressió, de Hassel i de tots!!

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente