cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Noguera no es presentarà a la reelecció com a coordinador de MÉS per Mallorca

L'actual coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, no es presentarà a la reelecció al càrrec al congrés que la formació celebrarà aquest novembre.

Així ho va comunicar Noguera aquest dilluns a la Comissió Executiva, després de les primàries celebrades el cap de setmana en què Lluís Apesteguia va resultar elegit candidat de MÉS al Parlament per a les eleccions del 2023.

Així mateix, Jaume Alzamora va ser triat com a candidat al Consell de Mallorca i Neus Truyol a l'Ajuntament de Palma.

En roda de premsa, Noguera ha encoratjat el conjunt de la militància a fer un «esforç col·lectiu» per a «un pic superat el procés de primàries» encarar el camí cap a les eleccions de 2023 i «millorar els resultats electorals i ser el partit sobiranista d'esquerres, ecologista i feminista referent d'aquest país».

De fet, el conjunt de l’Executiva ja s’ha posat a disposició dels candidats electes després d’un procés electoral que ha qualificat d’exemplar. En aquest context, i en vista a les properes cites congressuals, Noguera ha insistit en «mantenir l’elegància» demostrada fins ara i afrontar el congrés previst per al mes de novembre amb l’únic objectiu d’«enfortir el projecte».

Noguera, exbatle de Palma, ha exercit com a coordinador de MÉS des del 2019 i actualment és regidor de Benestar Social i Cultura a l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rafa, fa mes de 2 anys

Pues a mí, que lo conozco desde el instituto, me parece un representante más que digno de nuestra izquierda pancatalanista ecofeminista cringe.
Un perla.

Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

A lo mejor puedes llegar a presidente de tu comunidad.
Siempre que no conozcan tu currículum, claro.

Valoració:1menosmas
Per Marc, fa mes de 2 anys

Uf! La millor decisió que podria haver pres. Bon vent i barca nova.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente