algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Armengol i Cladera presenten els seus avals i seran proclamades secretàries generals per la falta de més candidats

189757

Les precandidatures de Francina Armengol i Catalina Cladera a les secretaries generals del PSIB i de la Federació Socialista de Mallorca, respectivament, han presentat aquest dimecres els avals de la militància.

Segons ha explicat el PSIB, atès que no hi ha hagut més precandidatures totes dues dirigents seran proclamades secretàries generals sense necessitat de votació.

Tant Armengol com Cladera han cobert el 2 per cent en el cas del PSIB i el 3 per cent en el cas de la Federació Socialista de Mallorca per fer efectives les candidatures.

El termini per a la recollida d'avals es va obrir el passat 6 d'octubre i s'ha tancat aquest dimecres. Després de la presentació dels avals s'ha obert un termini de 24 hores per a la presentació de recursos transcorregut el qual es procedirà a la proclamació de les candidates com a secretàries generals.

D'aquesta manera, Armengol iniciarà un tercer mandat al capdavant del PSIB mentre que Catalina Cladera substituirà a Mercedes Garrido, que va anunciar recentment que no optaria a la reelecció.

El PSIB celebrarà els pròxims 27 i 28 de novembre a Inca el 14 Congrés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Hi pot haver res més estúpid que fer-se mamballetes uns als altres? Idò els polítics ho fan. Valdria més que cerquessin l'aplaudiment dels ciutadans, això voldria dir que els importem i treballarien pel bé comú, just el que no fan. Un ja n'està fart d'aquesta colla que en la seva vida han fet res que no sia xuclar de la mamella pública i així ens va. El dia que es preocupin tant de les nostres vides com de les seves començarem a anar bé. Tot són promeses, mentides una rere l'altra, i no em refereixo a cap partit en concret, són tots ells. Quin fàstic veure'ls tan pagats de si mateixos quan veiem la poca feina que fan i, a sobre, mal feta. Parlo en general, que quedi clar.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente