algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Bauzá menteix al Parlament europeu i diu que el Govern imposa «l'ús exclusiu del català als sanitaris castellanoparlants»

L'eurodipuitat i alferes de l'exèrcit espanyol, José Ramón Bauzá Díaz, ha registrat dues preguntes al Parlament europeu adreçades a la Comissió Europea i que se sostenen en una explicació manipulada i falsa de la realitat.

La primera pregunta feta per Bauzá diu: «Com valora la Comissió la decisió del Govern de les Illes Balears d'imposar el català al personal mèdic, contravenint el seu dret constitucional a expressar-se en espanyol?»

La segona diu: «Quines mesures preveu adoptar la Comissió per a garantir que el Govern balear respecta els drets constitucionals del personal mèdic?».

Segons la introducció prèvia que ha registrat Bauzá: «El Govern de les Illes Balears va acordar recentment l'obertura d'un expedient informatiu i disciplinari al personal sanitari que no atengui en català als pacients, malgrat que la Constitució espanyola garanteix a tots els ciutadans el dret a expressar-se en espanyol, alhora que reconeix un especial respecte i protecció de la riquesa lingüística d'Espanya».

El text de Bauá no només inclou mentides flagrants, sinó que incorporà greus acusacions: «Amb l'aprovació d'aquesta mesura per l'Executiu balear, no sols es viola greument el dret constitucional del personal sanitari a expressar-se en la llengua oficial de l'Estat, sinó que s'atempta igualment contra la Carta dels Drets Fonamentals de la UE, que protegeix el dret a la llibertat d'expressió sense ingerència d'autoritats públiques i prohibeix la discriminació per motius lingüístics, en imposar l'ús d'una llengua exclusivament al personal castellanoparlant sota amenaça de represàlies laborals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys

Doncs no estaría gens malament que algun colectiu interposi una denuncia davant la taula del Parlament Europeu, adjuntant les proves de com es fa aquí i que un Europarlamentaria que no val dos duros i ja s'ha carregat dos partits possiblement ha incomplert el Codi Etic, perque, i no ho comprovaré, segurament està previst algun tipús de sanció si es meteix no just al Parlament, perque fa preguntes argumentades amb una falsedat, i també als ciutadans europeus peruqe ni es tenir dignitat, ni es tenir vergonya i a molts ens ofen que un mamarratxet així vagi mentint i escampant odi a una llegua minoritaria, que crec que també diu el Parlament Europeu que les defensa, i que la gent ofesa exigeix una sanció i disculpes públiques. Que la dignitat del Parlament Europeu no es pot veure tacada simplement perque aquí a aqueste genteta els hi consentin.

Valoració:12menosmas
Per Que la dugui molts d´anys!, fa mes de 2 anys

Quina grufa...!

Valoració:9menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys

-Que li voleu fer si no té remei,....es pot ser mallorqui abduit per la "Castilla dominante" , però si a sobre es mentidér encare es més grossa la desgracia.

Valoració:28menosmas
Per Què lletja que és la mentida!, fa mes de 2 anys

Ser una persona d'honor alhora que un metider, és el mateix que beure i bufar:
Impossible..

Valoració:28menosmas
Per Ànima en pena, fa mes de 2 anys

Deu ser que els mallorquins catalanoparlants no li fan gasto a la farmacia. O quelcom per l' estil.

Valoració:25menosmas
Per Quanta falsetat !, fa mes de 2 anys

A EspaÑa menteixen els advocats, els jutges, els funcionaris, i ara els eurodiputats. Voldria saber si algú els retreu que diguin això i no el que realment succeix?
Vatua quin país de falsaris amb nòmina oficial !
Com es pot suportar que això sigui normal ?

Valoració:36menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente