algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Maria Ramon presenta els avals de la seva candidatura per a encapçalar la llista de MÉS per Mallorca

189229

Maria Ramon ha presentat aquest dijous les signatures que l’avalen com a candidata a encapçalar la llista de MÉS per Mallorca al Parlament en les properes eleccions de 2023, acompanyada de part del seu equip. Un equip plural, ampli, amb representació de totes les sensibilitats i amb un fort caràcter municipalista.

Des del compromís i l’activisme, Maria Ramon ha fet èmfasi en la seva convicció que «només un partit fort, divers i transversal serà capaç de créixer i continuar lluitant per una Mallorca feminista, sobirana, ecologista i impulsora de polítiques d’esquerres. Som la força imprescindible per a transformar».

Al llarg d’aquestes setmanes, Ramon ha mantengut contactes i reunions amb les agrupacions de la formació arreu de Mallorca, des de l’escolta activa i la presentació de les seves propostes de país. «A aquest partit tenim clares les línies vermelles que no poden ser objecte de negociació i que han d’estar sempre presents, de forma transversal i implacable, en els nostres governs: llengua, feminisme, medi ambient, sobirania i capacitat de gestionar els nostres recursos».

«Des de la fermesa que ens imposam amb aquestes línies vermelles i des del convenciment que som imprescindibles per forçar el canvi, tenc clar que totes les persones d’aquest projecte són imprescindibles», ha remarcat. Ramon considera «bàsic» fer feina des de la força de les agrupacions, d’un partit que recull les seves propostes, d’una assemblea participativa i decisiva.

«Com al País Valencià, com a Escòcia, som on hem de ser per a aturar la dreta. Però, a futures negociacions, a futurs governs, només hi serem si podem transformar», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 2 anys

No, senyora Ramon, no té raó. L'exemple de lluita contra la dreta espanyola, des del PSOE fins a VOX és, mal els hi pesi, CATALUNYA. Per què no la menciona? o és que tal volta se n'ha oblidat....o és que si ho fa, té por a perdre un bon grapat de vots de determinats sectors, molt i pretesament "esquerranosos" però en el fons més espanyolistes que el carro de Manolo Escobar

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente