nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

MÉS per Mallorca: «Ens preocupa la deriva ultra del PP i les seves complicitats amb l’extrema dreta»

El diputat de MÉS per Mallorca Joan Mas 'Collet' ha mostrat la seva preocupació per la «deriva extremista» del PP i les «cada vegada més evidents complicitats amb el partits ultres».

Segons Mas, la convenció celebrada pels conservadors aquest cap de setmana ha estat «una competició per veure qui és més d’extrema dreta». El diputat ecosobiranista s'ha mostrat preocupat perquè «els seus referents siguin Aznar, Sarkozy i Rita Barberá».

'Collet' també ha censurat «l’escandalosa» designació del nou vicepresident d’Iberdrola i ha lamentat que ni PP ni PSOE «estiguin disposat a acabar amb les portes giratòries». Segons Mas, les elèctriques «porten anys comprant polítics» i ha recordat que comparant el preu de la llum de fa un any amb el d’avui «s’ha multiplicat gairebé per sis». De fet, el diputat ha recalcat que el preu de l’electricitat «continua a l’alça» i aquest dilluns serà el més car de la història des de que hi ha registres.

En aquest context ha recordat que MÉS ha registrat una iniciativa reclamant un increment de la pressió fiscal sobre els beneficis de les elèctriques. En concret, la formació impulsa una bateria de propostes per a evitar la concentració del mercat elèctric en uns pocs grups empresarials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

A tothom ens hauria de preocupar la disposició de determinats partits a governar per la força encara que no disposin de la majoria democràtica. No admetre la legitimitat dels qui governen amb majoria absoluta a les institucions, tal com fan VOX i el PP, es el principi del totalitarisme. Fan be el de MES en preocupar-se i cercar la manera d'evitar que les grans empreses i la banca sense escrúpols, dominin i controlin l'estat.

Valoració:2menosmas
Per A mi me preocupa la massa inculta i adoctrinada, fa mes de 2 anys

A mi me preocupa la incultura de molta gent, que vota a aquests esperpents polítics només per fer mal als que envegen, o als que per no pensar com ells,els consideren els seus enemics. Sense aquests beneits, aquests partits lacais del capitalisme selvatge, enemics de la democràcia i de tall feixista, que se neguen a adecentar les pensions i el SMI, però que com a promeses electorals ofereixen l'empresonament dels presis polítics, malgrat molts dels seus tenguin delictes molt més greus ique son lliures, gràcies a la complicitat d'uns jutges i fiscals posats per ells mateixos. Com deia, sense aquests pobres desinformats i adoctrinats, aquests feixistarros no serien res.

Valoració:3menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

El PSOE, no engaña a nadie. O mejor dicho de otra manera. Es menos españolista que lo que indican sus siglas y que muchos de los suyos traicionan constantemente.

Valoració:-3menosmas
Per Altres coses..., fa mes de 2 anys

Altres coses vos haurien de preocupar, per exemple els progressiu espanyolisme del PSOE, partit aliat vostre. Si només ens podeu oferir la prvenció contra el PP, és ben poca cosa.

Valoració:5menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Me parece muy bien que les preocupe lo que hace o deje de hacer otro partido, pero no debe olvidar que la extrema derecha (supongo que se refiere a VOX), es un partido a todas luces legal y lo vota el que lo cree oportuno. Estas cosas tan fáciles, en algunas mentes todavía no ha calado.
A mi también me preocupan Vds. I tant.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente