nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

MÉS per Mallorca cerca un nou pronunciament del Parlament en contra de l’ampliació de l’aeroport Son Santjoan

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament Josep Ferrà ha registrat una Proposició no de Llei que cerca un nou pronunciament del Parlament en contra de l’ampliació de l’aeroport Son Santjoan i de qualsevol actuació encaminada a un increment de la capacitat actual. La iniciativa reclama que aquests recursos econòmics es destinin a projectes de millora als aeroports de les Illes Balears que comptin amb el consens institucional.

De fet, la iniciativa demana que davant la imminent aprovació del nou DORA, que aquest compti amb l’acord de les institucions de les Illes Balears, s’acceptin les al·legacions al mateix formulades pel Govern i s’informi les institucions de les Illes Balears al respecte abans de l’aprovació definitiva. De la mateixa manera demana que el nou DORA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica.

Ferrà sustenta la iniciativa després que el Govern de l’Estat espanyol ha suspès els projectes d’ampliació previstos per a l’aeroport del Prat per la falta de consens entre el Govern de l’Estat i el Govern de la Generalitat de Catalunya. Entre els distints motius de discrepància, assegura, hi ha el contingut del DORA 2022-2026, el qual fou presentat a la Comissió de Coordinació Aeroportuària de Catalunya i que sembla no ha assolit el consens institucional.

Ferrà ha aprofitat la presentació de la iniciativa per a convidar la ciutadania a participar en la concentració en contra de l’ampliació prevista per a diumenge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 2 anys

Si a les Illes Balears sempre governen el PP ò el PSOE i sempre s'han de garantir els interessos d’Espanya i fer el que volen les multinacionals amb l’ajuda descarada de la Fiscalia General i les cúpules judicials, simplement es per la complicitat de la majoria de la ciutadania que ja els va bé i els vota ò s’absté per a que puguin continuar governant i legislant .

Valoració:0menosmas
Per ÉS IGUAL, fa mes de 2 anys

És igual el pronunciament. El que volem saber és fareu si el PSOE amplia l'aeroport. La resta no és més que postureo.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente