algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

El PP considera que l'Estat «posa excuses per a no complir el REB» i censura que no es convoqui la comissió bilateral

La portaveu adjunta del Partit Popular al Parlament, Núria Riera, ha considerat aquest dimecres que l'Estat «posa excuses per a no complir el Règim Especial de les Balears» (REB), i ha criticat que no hagi convocat la comissió mixta que ha de decidir sobre el mecanisme per a la dotació del fons d'insularitat.

Així s'ha expressat Riera en declaracions als mitjans després de la Junta de Portaveus, després que l'Advocacia de l'Estat hagi presentat les seves al·legacions davant el recurs del Parlament contra els pressupostos estatals de 2021 per no dotar el factor d'insularitat.

Riera ha lamentat que en el seu escrit l'Advocacia «es limita a fer seguidisme a la ministra d'Hisenda», María Jesús Montero, que «des del principi ha deixat abandonades les Balears i s'ha manifestat en contra dels seus interessos».

La diputada del PP ha considerat que el Govern espanyol posa en el seu escrit «excuses». Entre d'altres aspectes, li retreu l'argument que «no es pot resoldre la situació de l'REB perquè no s'ha convocat la comissió mixta».

En aquest sentit, assegura que la presidenta del Govern, Francina Armengol, «tampoc no està demanant aquesta comissió, ni insistint que es doni resposta al finançament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.