algo de nubes
  • Màx: 11.99°
  • Mín: 7.77°
11°

MÉS per Mallorca denuncia la prepotència del Govern espanyol ocultant l'infrafinançament de les Balears

La diputada de MÉS per Mallorca Joana Aina Campomar ha anunciat que la formació no desistirà en el seu intent d'aconseguir tant per la via política com per la judicial els recursos econòmics i financers que li pertoquen a les Illes Balears. Així de contundent s'ha manifestat la diputada ecosobiranista després de conèixer les al·legacions que ha presentat el Govern espanyol davant el Tribunal Constitucional al recurs contra els pressuposts estatals de 2021 per no dotar el factor d'insularitat.

Les al·legacions, d'acord amb la diputada de MÉS, «destil·len la prepotència i el menyspreu al qual ja ens té acostumats el govern de coalició». Una prepotència, ha assegurat, que posa en evidència el seu vertader parer: «no es creuen que a les Illes Balears tenim una necessitat especial per la nostra condició insular». De fet, segons ha explicat la diputada i portaveu de MÉS a la comissió d'Economia i Hisenda del Parlament, les al·legacions presentades són «una compilació de tecnicismes sense contingut sòlid».

Campomar, visiblement molesta, ha instat l'Estat a complir amb la Llei i ha reclamat una reunió urgent entre l'executiu de les Balears i l'estatal per a resoldre els problemes de finançament de les Illes Balears. Mentrestant, Campomar ha estat clara: «MÉS esgotarà totes les vies per a acabar amb la injustícia que vivim».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Terrible, fa mes de 2 anys

La cosa ha arribat a tal extrem d'incompetència que la propera vegada electoral no els salvarà ni la por que voldran fer amb els de VOX.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente