algo de nubes
  • Màx: 19.08°
  • Mín: 9.02°
18°

MÉS per Mallorca renovarà els òrgans del partit en l'Assemblea General de finals de novembre

L’Assemblea General, l’equivalent a un congrés, de MÉS per Mallorca serà entre els dies 26 i 27 de novembre del 2021. Això ho ha decidit de forma inicial la Comissió Executiva. Aquesta Assemblea General, que té caràcter bianual, té els objectius de renovar els òrgans del partit i les persones que en formen part, debatre i aprovar les ponències política i d’organització i triar els dirigents de la formació.

L’Assemblea General tendrà un equip coordinador format per l’actual Secretari d’Organització, Josep Ferrà, per la membre de la Permanent, Ruth Mateu, i pel membre de l’Executiva, Carles Gonyalons. Els responsables de la ponència política, que beurà directament de les jornades de pensament 'Cartografiant el futur', seran Antoni Trobat, Antoni Noguera, Aina Sastre i Miquel Rosselló.

D’aquesta manera, juntament amb les primàries del 24 d’octubre de 2021, MÉS per Mallorca inicia el seu camí cap el 2023. Entre l’octubre i el novembre, el partit determinarà els caps de llista, els lideratges del partit i els equips que han de conduir a la formació durant l’any previ a les eleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.