nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El Pi Palma demana a Cort que rectifiqui i reobri la plaça del Mercat als distribuïdors de mercaderies

186583

El Pi Palma ha criticat que Cort hagi decidit «privar als distribuïdors de mercaderies de poder abastir els comerços del carrer Unió i de la plaça del Mercat». El president d’El Pi Palma, Pep Melià, ha explicat que l’Ajuntament «ha tancat la plaça del Mercat als camions que fan la distribució de les mercaderies als restaurants, bars i comerços de la zona. Aquesta prohibició genera un gran problema logístic, no té cap sentit que no hi hagi una franja horària perquè es pugui distribuir i els locals puguin funcionar amb normalitat».

En aquest sentit, Melià ha afegit que «tampoc té cap sentit que les càrregues i descàrregues estiguin ocupades i no hi hagi cap mena de control per part de l’Ajuntament, ja que impedeix que l’activitat funcioni adequadament».

Així mateix, el vicepresident d’El Pi Palma, Carles Cabrera, ha demanat a l’Ajuntament que «parli amb els afectats, que habiliti unes determinades hores perquè els comerciants puguin carregar i descarregar el material que han de repartir en els diversos comerços del carrer Unió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.